Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Жителька Броварів стала учасницею проекту «Поверніть мені красу»


Жителька Броварів стала учасницею проекту «Поверніть мені красу»

Броварчанка стала учасницею проекту «Поверніть мені красу». Обличчя жінки було понівечене з перших днів її життя.

Героїнею програми стала 28-річна Антоніна Рибіцька з Броварів, чию зовнішність понівечила гемангіома - вроджена доброякісна пухлина на обличчі. На третій день після народження маленькій Тоні видалили пухлину, але післяопераційні рани почали гноїтися, що суттєво збільшило рубці на лівій частині обличчя. Пізніше Антоніна завагітніла від першого і єдиного чоловіка у своєму життя. Заради коханого учасниця схудла на 50 кг. А щоб погасити його борги, жінка навіть продала власну квартиру, після чого обранець вигнав її з дитиною на вулицю. Тоня відчайдушно бралась за будь-яку роботу, щоб прогодувати доньку. Вона мріяла стати перекладачем, бо вільно володіє двома мовами. Проте, роботодавці відкрито зізнавались, що шукають «обличчя компанії», яким через зовнішні вади героїня стати не могла.

Щоб визначити об’єм необхідного втручання, учасниця спершу пройшла ультразвукове дослідження м’яких тканин обличчя, а також комп’ютерну томографію для виявлення наявності рецидиву гемангіоми. За результатами позитивних досліджень реконструктивний хірург Ростилав Валіхновський провів Антоніні ліпофілінг, введення власної жирової тканини у зони дефекту, а також операцію з видалення обвислої шкіри зі стегон, сідниць та живота. Окрім цього, жінці провели шліфовку рубців та їх татуаж у колір шкіри.

Есперт зі здорового способу життя Анна Буткевич допомогла Тоні відновити загальний стан здоров’я після різкого схуднення, яке призвело до анорексії. Виявилося, що дівчина досі боїться набрати зайві кілограми, тому дуже мало їсть. Разом з експертом героїня поборола власний страх та налагодила збалансоване харчування, додавши до раціону каші, курятину та рибу, овочі та фрукти.

Психолог Олена Любченко запропонувала дівчині пройти випробування. Олена наповнила великий візок важкими мішками. У першому були пусті склянки, які символізували травму дитинства після спілкування з мамою-алкоголічкою, у другому – цеглини, за допомогою яких Тоня намагалась будувати своє щастя, у третьому – залізні ціпки, які були відображенням почуття вини та сорому за свою зовнішність. Разом з експертом героїня скинула всі мішки з візка, тим самим звільнивши себе від тягаря минулого.
Жителька Броварів стала учасницею проекту «Поверніть мені красу»

Дизайнер Андре Тан допоміг Антоніні перетворитися на стильну впевнену у собі жінку. Андре запропонував дівчині декілька варіантів нових образів для проходження співбесід, для повсякденного життя, а також сукні на вечір.

«Поверніть мені красу» - проект телеканалу 1+1 учасницями якого є жінки, які зневірилися у собі через серйозні зовнішні вади. У цьому їм допомагає «команда порятунку», до складу якої входять пластичний хірург Ростислав Валіхновський, дизайнер Андре Тан, психолог Олена Любченко, а також експерт зі здорового способу життя Анна Буткевич.


At Brovary

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031