Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

В Борисполі спіймали поліцейського-педофіла


В Борисполі спіймали поліцейського-педофіла
Слідчим управлінням прокуратури Київської області повідомлено про підозру 26-річному співробітнику поліції за фактом розбещення неповнолітніх.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Київської області.

Слідство встановило, що правоохоронець писав 15-річному хлопцеві в соцмережах від жіночого імені, відправляючи йому повідомлення непристойного змісту з пропозицією сексуального контакту. Поліцейський домовився з майбутньою жертвою про зустріч для задоволення своєї статевої пристрасті неприродним шляхом.

На зустріч підліток прийшов разом з другом, з яким вони і затримали поліцейського

Зараз старшому сержанту поліції повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) КК України.

За рішенням суду підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Як вдалося дізнатися "КП" в Україні ", історія сталася в Борисполі. Посада педофіла в погонах поки не розголошують, але стверджують, що він не був оперативним співробітником.

За версією джерел "Комсомольської Правди" в МВС, хтивий поліцейський насправді сам став жертвою громадських активістів, які називають себе "мисливцями на педофілів". Правоохоронець клюнув, що називається, "на живця". Підліток спочатку представив все так, що один прийшов на зустріч, а тут нагодилися активісти.

Оскільки мова йде про поліцейського, кримінальну справу веде прокуратура. Затриманий посаджений під домашній арешт. Йому загрожує позбавлення волі на строк до 5 років.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031