Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Борисполі говорили про розвиток Нової української школи


У Борисполі говорили про розвиток Нової української школи

Нова українська школа (НУШ) готується до зустрічі з першими учнями. Так, 3 липня в управлінні освіти та науки Бориспільської міської ради було проведено стратегічну сесію «Нова українська школа — школа успіху». Про це розповіла Людмила Пасенко, заступник міського голови з гуманітарних питань міста.

На зібранні обговорювали питання першочергових завдань освітньої системи, а саме підготовку міських закладів освіти до запровадження нового Державного стандарту початкової освіти та можливості реалізації реформи НУШ. Також минулого тижня міським управлінням освіти та науки було проведено тендерні торги на закупівлю меблів для Нової української школи. Так, тендер на закупівлю парт для міських першокласників виграло ТОВ «Пріоритет», а тендер на закупівлю столів для вчителів — товариство «Меблітехностиль». Вартість закупівель складає понад 2 млн грн.

Наголошувалося, що 11 липня буде проведено торги на придбання мультимедійних інтерактивних комплексів на базі спеціальної дошки та проектора в учнівські класи вартістю понад 1 млн грн.

Доповідач підкреслила, що наразі в усіх навчальних закладах міста активно продовжуються ремонтні роботи.

Тетяна ХОДЧЕНКО

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031