Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспіль: зміни для перевізників і пасажирів


Бориспіль: зміни для перевізників і пасажирів

За підсумками конкурсів на пасажирські перевезення Борисполем на автобусних маршрутах загального користування виконавчий комітет Бориспільської міської ради 9 липня затвердив переможців на шести маршрутах із семи, оголошених на конкурс.

• На маршруті № 1 вул. Бежівка — магазин Нова лінія переможцем стала фізична особа-підприємець Ольга Кулик.
• На маршруті № 1-В вул. Бежівка — УМБ-17 пасажирів возитиме Олександр Кисельов.
• Рейси маршрутом № 3-Б вул. Котляревського — Профліцей виконуватиме підприємець Ольга Кулик.
• Автобусний маршрут № 22 вул. Дубечанська — ПАТ «АТАСС-Бориспіль» обслуговуватиме Олександр Кисельов.
• За маршрутом № 25 вул. Франка — УМБ-17 курсуватимуть автобуси Галини Мозгової.
• За маршрут № 8 ПАТ «АТАСС-Бориспіль» — залізничний вокзал відповідатиме Олександр Кисельов.
Маршрут №8 — єдиний, договір на який укладено терміном на 1 рік, оскільки на ньому не було заявлено автобуса, пристосованого для перевезення пасажирів з обмеженими можливостями. Якщо протягом року підприємець Кисельов придбає такий транспортний засіб, то договір буде переглянуто. На всі інші маршрути договори укладено до 02.03.2022 р.
• На маршрут №10 конкурс не відбувся, бо не було жодного претендента, адже маршрут збитковий. Щоб такі рейси мали шанс на існування, визначено єдину дату завершення дії договору для всіх — 02.03.2022 р. Цією ж датою обмежуватимуться і договори на інші маршрути, у яких ще не завершився термін дії попередньої угоди.

Коментар про тарифи
Микола Корнійчук, перший заступник міського голови, підкреслив, що підвищення тарифів, хоч і викликає масове незадоволення, але дає позитив.

— Коли тарифи було піднято до 6 грн, підприємці побачили, що вони можуть взяти кредит і розрахуватися за придбані автобуси. При тарифі 4,5 грн не було навіть за що ремонтувати рухомий склад.
На маршрутах, результати конкурсу на які затверджував цей виконком, їздитимуть тільки ті автобуси, які заявлялися у пропозиціях (зафіксовано номери автобусів та номери шасі). Також підприємці підписують договори у новій редакції, де зафіксовано санкційні стягнення у випадку невиконання перевізниками зобов’язань.
Уже виїхав на маршрут новий автобус Олександра Кисельова, який підприємець взяв у кредит. У автобусі є місця, передбачені для людей з обмеженими можливостями — зокрема, для людей зі слабким зором і собаки-поводиря. Вартість нового транспортного засобу становить 1 млн 092 тис. грн (43 тис. $). Підприємці планують придбати ще кілька нових автобусів.

Ірина КОСТЕНКО

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031