Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Вільної каси не буде: "McDonald's" зміниться


Вільної каси не буде: "McDonald's" зміниться

З 17 по 31 липня відомий заклад мережі швидкого харчування «McDonald's» у Борисполі тимчасово зачиняє двері для відвідувачів. «Вісті» поцікавилися у представників компанії про причини такого несподіваного рішення.

Офіційна інформація про зачинення популярного закладу харчування МакДональдз в центрі Борисполя, який, до речі, є найбільшим в області, на реконструкцію, та розмови про можливе повне закриття другого поверху фаст-фуду викликала занепокоєння у бориспільців.

Про зміни та покращення, що будуть втілені впродовж короткої реконструкції закладу, спеціально для «Вістей» детально розповіла Анастасія Зражевська, керівник відділу зв’язків з громадськістю компанії МакДональдз в Україні.
«Ми впроваджуємо новий формат спілкування з клієнтом, значно зручніший за попередній. Програма змін «Досвід майбутнього» створить більш комфортні умови для наших гостей», — наголосила Анастасія.
Вільної каси не буде: "McDonald's" зміниться

За її словами, насамперед передбачається введення обслуговування за столиками — одне з найбільш революційних вдосконалень, оскільки раніше МакДональдз завжди був закладом самообслуговування. Тепер відвідувач замовлятиме страви на касі, а потім чекатиме бажане за столиком. Співробітник ідентифікуватиме клієнта за допомогою спеціального пристрою.

«Новий принцип роботи касової зони також полегшить процес видачі замовлення: прилавок буде розділений на дві частини — для вибору страв та їх отримання. Відтак, відвідувачі, які очікують на замовлення, та відвідувачі, які роблять замовлення, не заважатимуть один одному», — пояснила Анастасія Зражевська.

Співрозмовниця наголосила, що в ресторанах мережі МакДональдз буде створено нову позицію — «Експерт із гостинності», завданням якого буде робота з клієнтами. Він має бути уважним до відвідувачів, помічати їх потреби та оперативно на них реагувати: допомогти розібратися з новими способами обслуговування в ресторані, допомогти родині у пошуку вільного столика, запропонувати меню шрифтом Брайля незрячому відвідувачу, допомогти іноземцю розібратися в меню, підказати клієнту, де можна підзарядити гаджет тощо.

«Обов’язковим елементом закладів з «Досвідом майбутнього» є термінали самообслуговування, що дозволять ретельно, без поспіху, оглянути всі страви з меню у електронному форматі , зробити замовлення та оплатити його за допомогою картки чи готівкою на касі, а потім забрати страви у зоні видачі, — коментує співрозмовниця. — Ми змінимо зовнішню концепцію ресторану: оновимо дизайн меню та уніформу працівників. Також у 2018 році буде запроваджено ще один елемент формату «Досвіду майбутнього» — новий принцип роботи кухні «Приготовано для тебе». Це дозволить відвідувачу додати чи відняти інгредієнти бургерів на свій смак — наприклад, додати до улюбленого ДаблЧізбургеру ще один біфштекс чи замовити бургер Маестро з додатковими інгредієнтами».
Відкриття у серпні

На даний момент керівництво мережі МакДональдз в Україні запевнило, що цілком задоволене роботою закладу у м. Бориспіль та кількістю клієнтів. Тому задля зручності бориспільців, які відвідують ресторан швидкого харчування, було прийнято рішення щодо його удосконалення. Реконструкцію проведуть на обох поверхах ресторану. Із 1-го серпня, обіцяють, заклад буде готовий до прийому відвідувачів за новим принципом і в оновленому інтер’єрі.

Валерія КОМПАНІЄЦЬ

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031