Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Броварах із вікна третього поверху випав 7-річний хлопчик


У Броварах  із вікна третього поверху випав 7-річний хлопчик

23 липня, із вікна третього поверху випала дитина, – про це стало відомо із посту броварчанки у групі «Бровари» мережі ФБ.

Як зазначає у своєму пості пані Оксана, вона особисто бачила, як до будинку № 66, що по вул. Короленка, під’їжджала «швидка» для госпіталізації хлопчика 5-6 років, який випав із вікна близько 23 год. Жінка зауважує, що в той час, як випала дитина, батько хлопчика був вдома.

Як повідомив заступник головного лікаря Броварської ЦРЛ із хірургічного профілю Анатолій Бурий, 23 липня, пізнього вечора в Броварську лікарню було госпіталізовано 7-річного броварчанина, який випав із третього поверху.

У хлопчика черепно-мозкова травма та перелом ноги. Наразі ці ушкодження не становлять загрози життю дитини, зауважив Анатолій Бурий. Для подальшого лікування, зокрема, ймовірного оперативного втручання, хлопчика переправлено в дитячу травматологію обласної лікарні.

На місці падіння дитини ніщо не нагадує про прикрий інцидент, який мало не закінчився трагедією. Хіба що поряд біля залізного накриття підвального приміщення, куди, власне, і упав хлопчик, стоїть із слідами крові зламана москітна сітка, яка вилетіла з вікна разом із дитиною.

Мешканці будинку, де стався небезпечний випадок, кажуть, що сім’я живе на третьому поверсі в знімній квартирі. Окрім 7-літньої дитини мати та батько виховують ще одну – 8-річного сина. У будинку характеризують батьків позитивно.

Трибуна Бровари

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031