Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Чотирилапі шукають сім'ю


Чотирилапі шукають сім'ю

Їх шістьох беззахисних лишила рідна мати, бо її тваринний інстинкт не спрацював.

У недобудованому приватному будинку в Борисполі нічийна собака привела шістьох маленьких цуценят. Заховала їх від людських очей, але на тому її турбота вичерпалася. Одне залізло під кипу складених дошок, жалібно пищало, його майже дивом вдалося витягти — і мале вижило. Годувати покинутих цуциків довелося щодня самотужки: спочатку молоком, а потім дитячими кашками. Коли песики трохи зміцніли, спробувала влаштувати їх у хороші руки, щоб ті отримали господаря та домівку. Але, як виявилося, це завдання не з простих.
Чотирилапі шукають сім'ю

У притулку відмовили. Головна надія кудись влаштувати собачат була на ГО захисту тварин «Артемон» — досі єдиний на Бориспільщині собачий притулок. На жаль, там відмовили у їхньому прихистку, бо заклад переповнений. Натомість запропонували допомогу у стерилізації бездомної собаки, що привела приплід.
Чотирилапі шукають сім'ю

Пригоди на базарі. Тому у неділю понесла їх на щотижневий базар, що на вул. Луговій. Люди підходили, милувалися цуценятами, але після слів «це дворняжки» — малих брати не хотіли. Через годину з’явилися сміливці і троє песиків знайшли господарів, серед них і те врятоване під дошками цуценя. Ще троє залишилися нічийними.

* Історія проста і дуже типова. Проблема із безпритульними собаками в Україні в цілому та в Борисполі зокрема, порушується, але не вирішується на рівні владних та громадських структур. Це породжує суспільну байдужість до долі тварин.

Тетяна ХОДЧЕНКО, фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031