Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Притулок для тварин зачинений і без електрики


Притулок для тварин зачинений і без електрики
Кілька разів переносилася дата відкриття уже збудованого притулку для собак на вул. Гоголя, 63. Чому? Запитували «Вісті».
Майже рік тому депутати Бориспільської міської ради проголосували за виділення коштів для потреб будівництва притулку для собак. Здати в експлуатацію заклад, де б бездомні тварини утримувалися в належних умовах, планувалося восени 2018 року.
Забудовник притулку — компанія місцевого підприємця Олександра Сича — ТОВ «Трест Бориспільсільбуд». Земельну ділянку площею 0,3 га виділили неподалік злітної смуги аеропорту «Бориспіль» на вул. Гоголя, 63. Процес будівництва тривав швидко, обіцяли відкриття на День міста минулого року, проте на воротях притулку досі висить металевий замок.
«Вісті» звернулися до забудовника, щоб дізнатися причини затримки відкриття, проте Олександр Сич відмовився від спілкування, посилаючись на заборону з боку місцевої влади давати будь-які коментарі журналістам із цього приводу. Микола Корнійчук, перший заступник міського голови спростовує такі заяви Сича:
«Ніяких вказівок не було, але за роз’ясненням щодо притулку краще звертатися до представників влади», — говорить Корнійчук та додає, що усі роботи у притулку завершено, затримка через прокладення високовольтної лінії електропередач до закладу.
«Через дії районної влади дорога, котра веде до притулку, розпайована, але вона є межею району та міста. Ми не маємо права прокладати лінії електропередач через цю територію, тому робимо усе можливе, щоб із паїв законно виділити землю через державний земельний кадастр та встановити на ній бетонні опори», — пояснив заступник міського голови, пообіцявши, що ця проблема вирішиться за півтора місяця і тоді можна говорити про дату відкриття притулку.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031