Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Міжнародний центр підготовки підрозділів Нацгвардії України у Старому відвідали французи


Міжнародний центр підготовки підрозділів Нацгвардії України у Старому відвідали французи

20 листопада з робочим візитом до Міжнародного центру, що на Київщині (с.Старе), завітали представники Посольства Французької Республіки в Україні на чолі з аташе з правоохоронних питань полковником Жаном-Люком Ломоном. Метою зустрічі іноземних гостей з гвардійцями стало ознайомлення з діяльністю навчального центру підготовки підрозділів НГУ, обговорення проблемних питань у підготовці правоохоронного спрямування та удосконаленні навчальної матеріально-технічної бази.
Міжнародний центр підготовки підрозділів Нацгвардії України у Старому відвідали французи

В ході візиту французькі колеги оглянули інфраструктуру центру, казарменне приміщення, їдальню та новобудови. Під час проведення брифінгу гвардійці провели презентацію навчального відділу (центру) підготовки підрозділів громадської безпеки та поділились планами його розвитку на майбутнє. «Налагодження добрих партнерських взаємовідносин із нашими європейськими колегами дозволить Міжнародному центру швидко розвинутись у сучасну, потужну структуру з підготовки сил правопорядку. Ми сподіваємось, що підтримка французьких колег допоможе нам у цьому», - зазначив заступник начальника Міжнародного центру з підготовки підрозділів громадської безпеки полковник Андрій Приходько.
Міжнародний центр підготовки підрозділів Нацгвардії України у Старому відвідали французи

В ході брифінгу також були обговорені питання про продовження взаємодії з французькими колегами, щодо впровадження психологічного відновлення військовослужбовців після виконання службово-бойових завдань в екстремальних (бойових) умовах за програмою декомпресії «SAS» та впровадження сучасної системи моделювання двостороннього враження людини з вогнепальної зброї «СтресВест» як складової професійно-психологічної підготовки підрозділів. Після проведення плідних переговорів в підсумку полковник Жан-Люк Ломон сказав: «Це вже третій наш візит до Міжнародного центру і я бачу, що ви стрімко розвиваєтесь. Ми маємо беззаперечне прагнення підтримати вас у цьому». На сам кінець французькі колеги обмінялись з гвардійцями пам'ятними знаками та були зроблені світлини.

Майор Віктор Воскобоєв,фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031