Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Київщині пішохід підсковзнувся на льоду та загинув під колесами авто


На Київщині пішохід підсковзнувся на льоду та загинув під колесами авто

26-річний водій, житель міста Києва, керуючи автомобілем "MERCEDES BENZ", допустив наїзд на 32-річного чоловіка, який намагався перетнути проїзну частину. У результаті останній отримав тілесні ушкодження та помер на місці події.

Інший трагічний випадок стався в селищі Баришівка Київської області, де 49-річний водій автомобілю ЗАЗ скоїв наїзд на 54-річного пішохода. Правоохоронці з’ясували, що причиною непоправного стала ожеледиця. Потерпілий, рухаючись в попутному напрямку, вздовж проїзної частини, раптом підсковзнувся і попав під колеса авто.

Також, рухаючись по автодорозі Київ – Овруч в напрямку Києва, в селі Лютіж Вишгородського району, 55-річний водій вантажного автомобілю скоїв наїзд на невстановленого пішохода чоловічої статі, який стояв на проїзній частині.

Встановлено, що всі водії пройшли освідування і перебували у тверезому стані. Всі зазначені транспортні засоби вилучено та поміщено на майданчики тимчасового утримання. Призначено ряд експертиз.

Тіла всіх загиблих направлено на експертизу.

В усіх випадках відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції в Київській області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031