Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Замах на міського голову Березані


Замах на міського голову Березані

2 грудня був вчинений замах на міського голову Березані Володимира Тимченка, коли той їхав за кермом власного автомобіля дорогою «Березань-Переяслав».

Через деякий час його наздогнало авто з невідомими, які кілька разів вистрілили в автівку мера. Внаслідок нападу міський голова потрапив до лікарні.
«2 грудня близько 19.00 Володимир Тимченко рухався за кермом авомобіля по автодорозі «Березань—Переяслав» у напрямку сусіднього міста. Уже на території Переяслав-Хмельницького району автомобіль мера наздогнало авто з невідомими особами, з вікна якого вони здійснили два постріли по автомобілю В. Тимченка. Постріли, ймовірно, були зроблені з обрізу мисливської рушниці. Обидва заряди картечі влучили в автівку. На щастя, Володимиру Григоровичу дивом вдалося залишитися неушкодженим та відірватися від переслідувачів», — йдеться у повідомленні Березанського інформаційного медіацентру у Фейсбук.

Переяслав-Хмельницьким РВ Нацполіції порушене кримінальне провадження за фактом замаху на навмисне вбив-ство. Зловмисників розшукують. «Слідство розглядає різні версії мотивів вчинення цього злочину, головна серед яких — замовне вбивство з політичних мотивів», — йдеться у повідомленні медіацентру.
Наразі міський голова перебуває у лікарні. Медики розцінюють його стан здоров’я, як задовільний.

«Віддай землю! Йди у відставку»
Нагадаємо, акція «Відправ мера у відставку» у Березані триває не перший день. Одна із «серій» відбулася під час засідання виконкому. Приїхали учасники АТО разом з депутатом Березанської міської ради від «Опозиційного блоку» Юрієм Грицуном, були працівники поліції та охоронного холдингу «Спрут». АТОвці вимагали відмінити земельні рішення, а кожному учаснику АТО — по 2 га сільгоспугідь. Міський голова Володимир Тимченко повідомив, що міська влада працює над цим питанням. Вимогою «атовців» була відставка мера. «Віддай землю! Йди у від-ставку!», — таким був ультиматум «непроханих гостей». Міському голові стало зле, викликали «швидку». «Якщо здоров’я не дозволяє — то треба йти у відставку!» — прокоментували учасники АТО приїзд медиків. «Гості» пообіцяли через тиждень навідатися до міськради.

Тетяна СОЛОВЙОВА

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031