Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Під час сварки киянин застрелив жителя Переяслав-Хмельницького району


Під час сварки киянин застрелив жителя Переяслав-Хмельницького району

Традиційне святкування Старого Нового року для 50-річного жителя села #Єрківці стало останнім. На прохання виставити могорич за «врятовану автівку зі снігу», чоловік отримав від столичного жителя смертельне вогнепальне поранення.

Встановлено, що киянин, який приїхав до села Єрківці, попросив місцевого жителя прийти і виштовхати зі снігового полону автомобіль. Коли той прийшов з лопатою на допомогу, виявилося, що власник авто сам впорався і виїхав з двору. Однак, селянин не пішов з двору і, розмахуючи совковою лопатою, наполягав розплатитися з ним пляшкою оковитої.

Натомість столичний житель побіг в гараж, взяв рушницю, яка залишилась від його покійного батька, зарядив її шротом і прицільно вистрілив у його бік.

Внаслідок пострілу чоловік отримав поранення, несумісні з життям. Тіло 50-річного загиблого направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.
На місці події працювали медики та слідчо-оперативна група Переяслав-Хмельницького відділу поліції. Там поліцейські вилучили мисливську гладкодульну рушницю #ІЖ-18.

47-річного жителя міста Київ затримано на місці злочину та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Поліцейським він пояснив, що таким чином хотів налякати і прогнати нахабного чоловіка з двору.

Наразі вирішується питання про оголошення підозри затриманому та обрання йому міри запобіжного заходу.

Поліція Київської області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031