Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспіль лататиме головну вулицю за власний кошт


Бориспіль лататиме головну вулицю за власний кошт
Ямковий ремонт розпочато
У Борисполі розпочато боротьбу із ямами на дорогах. За словами першого заступника міського голови Миколи Корнійчука, у місті працює три підприємства.
Вулицю Польову ремонтує ШБУ-50. роботи продовжаться на вулиці Глибоцькій.
ЖРЕУ в останні дні березня розпочало ремонт вулиці Головатого, там, де дорога розходиться на два рукави. На вулиці Завокзальній працює підприємство «Євробуд-17», перед цим вони ремонтували вулицю Шолохова, потім перейдуть на вулицю Коцюбинського, а далі — на вулицю Нижній Вал.
Бориспіль лататиме головну вулицю за власний кошт
Вулиця Шевченка — одна із перших у черзі на ремонтні роботи. Микола Корнійчук повідомив, що на Шевченка працюватиме ШБУ-50. Вони, зроблять ямковий ремонт вулиці Глибоцька, а потім перейдуть на Шевченка. Біля пожежної частини ямковий ремонт нічого не дасть. Потрібно вирізати карту і накладати суцільний шар покриття. Тут без асфальтоукладача не обійтися. А щоб асфальтувати великі карти, необхідно, щоб уночі не було мінусових температур.
Заручники ситуації
Бориспіль лататиме головну вулицю за власний кошт
Вулиця Київський Шлях у латках і вибоїнах. Дорогою користується вся Україна. Власними силами місто не зможе зробити її капітальний ремонт. На запитання «Вістей», чи намагалася міська влада залучити до співфінансування ремонтних робіт кошти з бюджету області, Микола Корнійчук повідомив:
«Ми щороку звертаємося, щоб нам допомогли з фінансуванням, але безрезультатно. Зверталися і торік восени, коли формувався бюджет області на 2019 рік, поновили звернення у цьому році. Зверталися не лише щодо Київськогоу Шляху. Стоїть питання щодо співфінансування капремонту вулиці Польова (у нас готовий проект ремонту з водовідведенням на 10 млн. грн.). Ми просимо гроші на співфінансування на будівництво станції знезалізнення на вулиці Соборна (водозабір №2), добудову школи №5, будівництво дитсадка на вулиці Момота. Проблема, що у минулому році обласна рада не працювала: не було затверджено ні однієї програми. Напевне, чекають, що будуть фінансувати передвиборчу компанію до Верховної Ради. Щоб партії мали показати виборцям «свіжу» діяльність. Обласна рада не фінансує нічого, гроші лежать і знецінюються».

Бориспіль лататиме головну вулицю за власний кошт
Тож Бориспіль лататиме дорогу на вулиці Київський Шлях власними силами.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031