Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Оновлено дорогу на прохання мешканців


Мешканці мікрорайону Сині Балки дочекалися створення з нуля проїжджої частини на своїх вулицях.

Вулиці Булгакова, Драгоманова та Амосова розташовані у болотистій частині мікрорайону Синіх Балок. Не зважаючи на це, там ведеться активне будівництво приватного сектору. Найбільшою проблемою для «нових» бориспільців була проїжджа частина, бо після кожного дощу там було ані пройти, ані проїхати.

«Ми за власні кошти завозили будматеріали, вручну викладали з них дорогу, але не допомогло — глиняний грунт пливе», — розповідають мешканці.

Восени минулого року люди зверталися до міського голови Анатолія Федорчука із проханням прокласти дорогу на кількох вулицях мікрорайону, проте отримали відповідь, що бюджетних коштів міста на прокладення асфальтного покриття не вистачило. Однак міський голова пообіцяв звернути увагу на проблемну ділянку.

Результат не забарився. 24 травня цього року на проблемну ділянку дороги висипано та укатано асфальтну крихту силами Броварського ШБУ-50.

«На ремонт даної дороги із міського бюджету двічі виділено по 199 тис. грн. На цьому етапі зроблено основу для асфальтового покриття, роботи не завершено. Сподіваємося, що закінчимо розпочате», — прокоментував перший заступник міського голови Микола Корнійчук.

Покриття на увесь відрізок шляху не вистачило, але такі зміни для жителів цих вулиць стали
подарунком.

«Тепер дорогою можна ходити на підборах, діти катаються на велосипедах, а після дощу водії не витягуватимуть авто з грязюки», — кажуть люди, дякуючи міському голові та усім причетним до початку ремонту.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031