Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Вишиванка проти реклами наркотиків


Сьогодні  гостро постало питання реклами-розповсюдження наркотиків у Борисполі. Про боротьбу із розповсюджувачами психотропних речовин «Вістям» розповів начальник міського відділу контролю за благогоустроєм та депутат міськради Рустам Хамракулов.

Усі бачили дивні написи на стінах. Але дивні вони для людей старшого покоління, а молодь добре знає, що читається за буквосполученнями «АМФ, шиш, сіль» та інші — це реклама каналів збуту наркотичних речовин, що відбувається безконтактно через «закладки»: звернувся, заплатив, отримав у схованці. Як боротися?

«Слід намагатися зробити щось самому. Так вчинила група активістів на чолі з бориспільцем Миколою Ламашем, які вже півроку зафарбовують незаконні написи. Активісти працюють на ентузіазмі, за підтримки небайдужих, а це вкрай важко, — розповідає Рустам Хамракулов. —  Я звертаюся до містян, а особливо до підприємців, із пропозицією зібрати кошти на фарбу».

Стало відомо, що Микола Ламаш запропонував наносити візерунки вишиванки на місця написів каналів збуту наркотичних речовин, щоб замальовка виглядала естетично. «Це хороша ідея, адже ми заодно і прикрасимо місто», — вважає Хамракулов.

За його словами, нанесенням візерунків займатимуться усі небайдужі, бо розраховувати лише на комунальні служби замало.

«Я закликаю колег-депутатів організовувати на округах толоки і разом з жителями ліквідувати ці написи, які є прямою загрозою для нормального життя і здоров'я наших дітей», — говорить Хамракулов, — Час міняти свідомість і бути активними! Кошти прошу перераховувати на рахунок Миколи Ламаша. Звіт ми гарантуємо».

 

ПриватБанк: 4149629310882147

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031