Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Артем Шишенко: «Діти України йдуть в політику. Без популізму та дурних обіцянок — працювати на результат»


Вибори в Україні відбувались так, що спочатку не було кого обрати із діючих нардепів, а згодом конкуренцію їм могли скласти лише ті, хто має великі гроші або впливових «друзів».

Проте ніщо не стоїть на місці. Стосується це і вибору українців.
Вони перестали вірити популістам і колишнім політикам, і все більше дивляться в бік молодих та амбітних людей у цій сфері, які включилися у цьогорічні передвиборчі перегони.

Артем Шишенко — кандидат у народні депутати України від політичної партії «Сила і честь» по 98 мажоритарному округу — один з таких.

— Артем, чому ви йдете у народні депутати України?

— Йду, щоб працювати на благо народу України. Працювати народним депутатом, бути представником 98-го округу в ВР, вносити на її розгляд законопроекти, які б мали вирішувати проблемні питання мешканців регіону та України в цілому. Це має бути через спілкування та постійний контакт зі своїми виборцями. Визначати та спільними зусиллями вирішували питання, які виникають у громади. Мій основний лозунг у житті — працювати на результат. Мене так навчили батьки. Діючі політики роками не виконують своїх обіцянок, а я не хочу нічого обіцяти, бо отримую задоволення виключно від позитивного результату. Єдине, що можу пообіцяти — працювати відповідально.

— Ви трохи почали за себе. Розкажіть нам, як проходило формування вас як особистості? Які ваші життєві цінності та принципи?
— Я народився у Харкові. Отримав середню освіту в Україні та вступив на навчання за кордоном. З дитинства мені прививали, що головною цінністю людини має бути її родина. Батьки та діти мають бути завжди разом, підтримувати та виховувати один одного. Сімейні традиції, повага до старшого покоління, розуміння, що все, що ти робиш, залишає свій відбиток на цій землі, в тому числі, залишається у спадок твоїм дітям — це головне, що має розуміти і чого дотримуватись віруюча людина. Щодо принципів — основними є відкритість та досягнення результату. Якщо я починаю щось робити, то ставлюся до цього дуже відповідально.

— Ви зазначили, що народилися у Харкові, чому тоді обрано не цей регіон, а саме 98 округ?
— Так склалось, що наразі я живу та працюю тут, також тут живе та працює майже уся моя команда професіоналів. Команда патріотично налаштованих адвокатів, юристів, економістів, фінансистів. Вони молоді, активні та енергійні, при цьому мають достатньо досвіду. Найголовніше наше бажання — працювати на розвиток України.

— Якими будуть ваші перші кроки в разі обрання вас народним депутатом?
— Першим ділом піду до людей. Ніхто, крім них, не знає краще проблем, які є на місцях. Це як батько у сім’ї, що спочатку питає у всіх, які проблеми треба вирішити, а потім бере і вирішує їх, при чому правильно розставляючи пріоритети. Кожне місто, кожне село мають особливості, відтак лише з вуст народу можна отримувати правдиву інформацію та розуміти реальний стан речей.

Шляхи вирішення питань ми також будемо оговорювати разом. Я вважаю, що вирішуючи проблеми разом з громадою, можна знайти консенсус та вийти на успішний результат. Основна моя задача — створення якісних та ефективних законопроектів для процвітання та благополуччя регіону та країни. Звісно, не без допомоги моєї команди. Варто пам’ятати, що Верховна Рада України є колегіальним органом, і я, як представник народу у ньому, зобов’язуюся гідно представляти 98-й округ, керуючись виключно його інтересами. Також вважаю, що мажоритарник має постійно звітувати своїм виборцям про зроблену роботу. Я всюди даю свій особистий номер телефону. Кожен охочий може мені подзвонити та запропонувати ідею для майбутнього законопроекту. Я відкритий для всіх.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031