Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспіль запроваджує публічний договір на вивезення сміття


1 серпня вступають в дію нові тарифи на вивезення побутових відходів в м. Бориспіль.

Головне нововведення, яке пропонується мешканцям комунальниками, — вивезення сміття за умовами публічного договору. Для його впровадження КП «ВУКГ» запропонувало рахувати послугу, виходячи з кількості людей, що мешкають у будинку чи квартирі.

На нараді розгорілася бурхлива дискусія щодо втілення сміттєвої реформи в життя. Зокрема, що робити, якщо в квартирі чи в будинку прописані люди, які насправді проживають в іншому місці, хто має повноваження складати акти на порушників публічного договору, хто конкретно з мешканців має сплачувати за рахунками.

Присутні дійшли згоди, що позов буде відправлятися на власника помешкання, тож потрібно узгодити в законному порядку вимоги щодо реальної кількості платників.

Підсумовуючи обговорення, міський голова Анатолій Федорчук наголосив, що власник житла повинен мати довідку про мешканців будинку, що видається на підставі акту, складеного депутатом. Федорчук дав доручення відповідним службам знайти можливості матеріальної допомоги малозабезпеченим самотнім людям для оплати вивезення сміття.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

  1. anna 29 липня 2019 21:07
    • Не подобається
    • 0
    • Подобається
    а ще, від публічного договору можна відмовитись
  2. Александр 4 серпня 2019 12:45
    • Не подобається
    • 0
    • Подобається
    То есть у меня подписан договор на вывоз до конца года, оплачена услуга. Теперь что действующий договор разрывается? На каком основании? И если я прочитал публичный договор - я его автоматически принял? Что за бред
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031