Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Елеватору дали добро, керівництво обмежилося обіцянками


Незважаючи на протести окремих  міських депутатів та активістів на сесії Бориспільської міської ради через підозри в порушеннях роботи елеваторного комплексу ТОВ «Білий цвіт», — який в Борисполі на вул. Привокзальній, 1, – на засіданні підтримали функціонування та розширення комплексу.

9 серпня відбулася 61 позачергова сесія VII скликання Бориспільської міської ради, до порядку денного якої було винесено одне питання: про надання дозволу ТОВ «Білий цвіт» на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки площею 6,2990 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для виробничих потреб).

Перед голосуванням міський голова Анатолій Федорчук поставив директору товариства Олександру Бойку важливі для бориспільців запитання щодо роботи товариства, зокрема про оновлення очисного обладнання («Вісті» писали про скарги людей на пил та лушпиння від зерна під час його сушіння на елеваторі).

Також були претензії щодо нічного відвантаження зернових, бо це заважає мешканцям прилеглих до виробництва будинків.

Директор елеватора запевнив, що нове обладнання вже працює. «Ми готові висадити дерева довкола підприємства, головне щоб люди були задоволені»,  — пообіцяв Бойко, додавши, що завантаженість вулиці Калмикова, поблизу ЗОШ №7, великогабаритним транспортом із зерновими не турбуватиме місцевих мешканців, бо товариство готове профінансувати ремонт під’їзних шляхів до комплексу (мова йшлася про дорогу в напрямку об’їзної).

«За» дозвіл поділу земельної ділянки проголосувало 18 депутатів, рішення було підтримано.

Відтак існуюче підприємство зі зберігання та сушіння зернових культур ТОВ «Білий цвіт» отримало змогу розширення шляхом поділу земельної ділянки, частину якої займе ТОВ «Агро-Регіон» (дане товариство займається вирощуванням зернових культур (окрім рису), бобових культур і насіння олійних культур).

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031