Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Конфлікт інтересів нової Фори та Хесбургер


Сусідство  двох великих підприємств, які будуються у центрі Борисполя — супермаркету «Фора» та фінської мережі ресторанів швидкого харчування Хесбургер — вилилося в конфлікт інтересів, через який є невизначеною транспортна розв’язка біля об’єктів.

27 серпня на сесійному засіданні Бориспільської міської ради виносилося питання під номером 15 «Про надання поштової адреси об’єкту нерухомості Публічного акціонерного товариства «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «НОРІС» по вулиці Київський Шлях у місті Борисполі» (до якої належить мережа супермаркетів «Фора»).

Під час обговорення, ситуація, що склалася із заїздом-виїздом до нових об’єктів, отримала активне обговорення у залі. Прозвучала інформація, що Фора облаштувала свій заїзд згідно із проектом, але не прибрала з проїжджої частини електроопору.

 Щодо Хесбургеру, то у депутатів виникали запитання через кричуще недотримання мережею проектних вимог. За озвученою інформацією, представники фінської компанії наполягають на власному заїзді та виїзді відвідувачів. До того ж, зазначалося, транспортні роботи виконуватимуться на землях комунальної власності.

Депутат Юрій Адамовський нагадав, що будівництво самих об’єктів ведеться на ділянках, що є у їхній приватній власності, а втручатися в бізнес і диктувати умови – недопустимо.

Також депутати згадали, що при виконанні дорожній робіт, було спиляно кілька каштанів, а якщо недомовленість бізнесових структур і безпорадність місцевої влади щодо цього питання продовжиться – то місто втратить інші каштани й матиме транспортні незручності у центрі Борисполя.

 «Доки Фора і Хесбургер не домовляться про спільний заїзд-виїзд, за поштову адресу голосувати не слід», — заявив Годунок.

Депутати так і не дійшли спільного бачення того, як вирішити ситуацію, тому дослухалися до поради міського голови Анатолія Федорчука і погодилися відправити питання на довивчення.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031