Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Акції та знижки магазинів міста Бориспіль у мобільному додатку LoveSales.


«LoveSales» — це додаток, завдяки якому на вашому смартфоні можна побачити актуальні акційні каталоги та знижки найпопулярніших магазинів нашого міста Бориспіль, а саме АТБ, Сільпо, Новус, Фора, Білла, Космо, Ватсон, Jysk, ЕКО-маркет та Нова Лінія. Мало хто знає, що ідея створення зародилась в м. Бориспіль та згодом реалізувалась польськими розробниками.

Щоб завантажити додаток на Андроїд, натисніть на посилання — Android, Android2, IOS додаток, відповідно — IOS

Спочатку програма була досить проста та доступна тільки для пристроїв Android. Побачивши, що додаток набираємо популярність і люди проявляють інтерес та залишають позитивні відгуки, ми вирішили вдосконалити додаток, також створили версію на iOS, згодом зробили сайт. Тепер всі каталоги та знижки в супермаркетах можна переглянути за посиланням. На телефоні все-таки зручніше переглядати знижки, тому що він завжди з нами, як не крути.  В даний час кількість активних завантажень на Android становить близько 173 тисяч, а на платформі iOS - iPhone вже налічується близько 12 тисяч користувачів.

Можна відзначити найбільш популярні супермаркети м. Бориспіль серед користувачів додатку, це АТБ-маркет, Еко маркет, Білла, Сільпо та Фора. В додатку розміщено акційні каталоги з понад 80 магазинів, розділених на шість категорій: продукти харчування, аптеки, електроніка та побутова техніка, будівництво та все для дому, косметика иа дитячі магазини.

Можна відзначити зручну функцію переходу зі сторінки акційного каталогу магазинів Rozetka, Foxtrot, Comfy та Eldorado, прямо на інтернет магазин і відразу замовити вподобану вами річ.

LoveSales дає можливість створити список улюблених магазинів — просто натисніть на знак «серце» біля вашого магазину і він підніметься вверх списку, а в налаштуваннях можете сховати непотрібні мережі. Таким чином додаток покаже нам акції, доступні лише для нашого міста.

Звідки виникла ідея створити таку програму? Раніше доводилось користуватись різними сайтами для перегляду акційних пропозицій. Але це було дуже досить незручно, доводилось кожен раз відкривати сайт магазину на телефоні чи комп’ютері або потрібно було брати акційний каталог в самому магазині. Так і виникла ідея об’єднати всі магазини в одному місці. Тепер ви зможете зберегти свій бюджет. Вдалих покупок з LoveSales!

Більше інформації про додаток «LoveSales» ви можете знайти на сайті https://lovesales.com.ua та у Facebook.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031