Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

«Бориспіль» очікує 40 тис. хасидів


У цьому році дата Рош Ха-Шана випадає на 29 вересня, святкування триватиме два дні — до вечора 1 жовтня. Умань за традицією приймає гостей-паломників, хасидів, які прямують до місця поховання духовного наставника, засновника брацлавського хасидизму — цадика Нахмана.

За інформацією ДП МА «Бориспіль», хасидська програма триватиме до 4 жовтня, на прибуття заплановано 93 додаткових авіарейсів перевізників El Al, Arkia Israel Airlines, Israair, Sky Up, Jonika, Windrose, Atlasglobal, МАУ. Також паломники прибувають регулярними рейсами. Для того, щоб гості відчували максимальний комфорт, всі додаткові рейси обслуговуються в терміналі В. Для паломників прискорене проходження формальностей, пов’язаних з безпекою і прикордонним контролем. Біля термінала гостей чекає перевірений та акредитований транспорт, що прямує прямо до Умані. Крім того, у зоні вильоту терміналу передбачені місця харчування з кошерними продуктами.

«Єрусалим» в Умані

Нова влада України вже заявила, що має амбітні плани щодо Умані. Помічник Президента Володимира Зеленського Андрій Єрмак в інтерв’ю виданню LB.ua повідомив, що в Умані планується створити «другий Єрусалим».

«Ми були з українсько-ізраїльською делегацією в Умані, побачили, що є велика кількість інвесторів, які готові вкладати кошти. І хочемо зробити з Умані туристичний центр, куди будуть приїжджати не тільки паломники. Там повинні з'явитися нові готелі, аеропорт, лікарня», — розповів Єрмак.

Історія Умані може стати яскравим прикладом того, як місто і країна в цілому можуть використовувати географічні та історичні переваги, а мультикультурність, національне та релігійне різноманіття повинні не роз’єднувати, а стати рушіями взаємовигідної співпраці.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031