Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Будівництво нової амбулаторії у Борисполі гальмується


Будівництво амбулаторії сімейної практики в мікрорайоні Розвилка, що в Борисполі біля Борисо-Глібського храму, призупинено на невизначений термін.

Про це на плановій нараді 15 жовтня повідомив Бориспільській міський голова Анатолій Федорчук.

«Ми провели тендер, обрали компанію, яка відповідає всім вимогам і могла б вже розпочати будівництво. Але через недосконалість системи Prozоro змушені призупинити роботи. Учасники тендеру, які програли, подали скаргу до Антимонопольного комітету. Зауваження були формальними, але згідно із законом, Антимонопольний комітет має розглядати скаргу впродовж двох тижнів», — розповів Федорчук.

Міський голова вважає, що такими діями деякі учасники тендеру свідомо завдають шкоди місту.

Нагадаємо, у мікрорайоні Розвилка Бориспіль не має приміщень комунальної власності, де можна було б «оселити» амбулаторію загальної практики — сімейної медицини. Тому було прийнято рішення збудувати там медичний заклад. Депутати виділили під будівництво земельну ділянку неподалік від Храму Бориса і Гліба за адресою вул. Київський Шлях, 158 б. Попередня вартість будівництва майже 13 млн грн. На амбулаторію вже виділено 10 млн грн. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031