Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Ярослав Годунок з активістами блокував знесення АЗС (Відео)


У Борисполі депутат міськради та ветерани АТО блокують знесення незаконної заправки і погрожують слідчим.

У Борисполі під Києвом розгорівся скандал навколо невеликої автозаправної станції. Роботу АЗС, за рішенням суду, намагаються припинити правоохоронці, але їм заважають десятки осіб, які заблокували під'їзди до станції автомобілями, повідомляє Інформатор.

За інформацією ЗМІ, протестувальники називають себе ветеранами АТО, які захищали майно власника станції і свого побратима. При цьому лідером руху за збереження об'єкта був секретар Бориспільської міськради Ярослав Годунок. Він став відомий близько півроку тому, коли на нараді Володимира Зеленського з громадськістю Борисполя Президент посварився з Годунком, назвавши його розбійником і виставивши за двері.

 Годунок заявив журналістам, що не має відношення до заправки, але стоїть разом з усіма винятково через потребу справедливості.

 «Це рейдерське захоплення. Заправкою володіє ветеран АТО, який захищав наше місто і країну на передовій. Тут безкоштовно розливали паливо для волонтерських автомобілів, а тепер вони хочуть усе закрити і віджати. Чому? Тому що ветерани не даватимуть їм хабарів, яких вони вимагають», — розповів він.

Журналісти не бачили власника заправки, так само, як і документів, які дозволяють їй працювати. Керівник оперативного управління фіскальної служби Київської області Роман Потапов розповів журналістам, що діяльність підприємства взагалі незаконна і небезпечна. Власник заправки не платить податків, а якість бензину і норми пожежної безпеки на АЗС викликають питання. За його словами, Солом'янський суд й ухвалив рішення про закриття цього об'єкта, а також ще низки інших, подібних до нього.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031