Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільського гінеколога Юрія Черниха призначено на керівну посаду в області


Юрій Черних на початку 2020 року призначений на посаду новоствореного обласного КНП.

Рішенням Київської обласної ради від 19 грудня 2019 року затверджено Статут КНП «Київської облради «Київський обласний перинатальний центр».

2 січня комунальний заклад Київської обласної ради «Київський обласний центр охорони здоров’я матері та дитини» отримав новий статус — його реорганізовано у КНП «Київський обласний перинатальний центр». 

Цього ж дня  розпорядженням в.о. голови ради Тетяни Семенової в.о. генерального директора КНП призначено Юрія Черниха.

На своїй сторінці в Фейсбук Черних зазначив, що здобутки КЦОЗМіД буде збережено й надалі, а реорганізований КНП створить послуги з безпечного, лагідного та комфортного материнства не лише для громади Київської області та України, а й стане зразковим закладом європейського рівня.

Нагадаємо, після заяви про звільнення Юрія Черниха із посади головного лікаря пологового відділення тоді ще Бориспільської ЦРЛ лікар акушер-гінеколог був заступником начальника Центрального госпіталю МВС України з хірургічної допомоги. Навіть працюючи в столиці, Черних вболівав і цікавився станом пологового відділення КНП «ББЛІЛ», бо завжди мав конкретні бачення щодо розвитку медицини на Бориспільщині й не боявся їх озвучувати.

У найближчому номері «Вістей» колишній головний лікар пологового відділення бориспільської лікарні буде гостем щотижневика, він поділиться планами на новій посаді та відповість на запитання щодо теперішнього функціонування колись рідного йому місцевого медзакладу – тепер КНП «ББЛІЛ».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031