Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Школам Борисполя обіцяють європейські норми харчування

НВК «Гімназія «Перспектива» починає рік із нововведення: щовівторка працівники харчоблоку будуть організовувати «вітамінні столи» для школярів.

Невдовзі у бориспільських закладах освіти буде впроваджено нову європейську систему харчування. Таке рішення прийнято під час семінару-навчання на базі Академічного ліцею.

На початку робочого тижня заступник міського голови Людмила Пасенко повідомила про проведення на базі Бориспільського академічного ліцею методичного семінару-навчання. Він проходив 10 січня та отримав назву «Практичні аспекти впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР), на прикладі харчоблоку закладу освіти». Організований семінар за ініціативи Департаменту освіти і науки Київської ОДА, Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області та управління освіти і науки Бориспільської міської ради.

Так, за словами Пасенко, у другому півріччі цього навчального року в усіх школах міста буде впроваджена нова європейська система безпеки приготування, доставки та зберігання їжі на харчоблоках. Наразі розробляються документи та виписуються чіткі процедури організації цієї роботи.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031