Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Водії фур блокують в'їзди і центр Києва


На в'їздах до столиці водії фур блокують смуги дорожнього руху. Частина вантажівок проводить акцію протесту під Кабміном.

На в'їзді до Києва протестують міжнародні перевізники. Вони повністю заблокували одну зі смуг Бориспільської траси, припаркували фури. Про це повідомляє 112 Україна.

Водії вантажівок показують своє невдоволення багатоденними простоями на кордоні, недостатньою кількістю дозволів на міжнародні автомобільні перевезення.

«Рух на в'їзді до Києва з боку Бориспільської траси зараз частково ускладнено, тому що одну зі смуг транспорту повністю заблокували вантажівки. Зараз їх тут понад півсотні, проте машини досі продовжують з'їжджатися, це представники міжнародних автоперевізників України», — йдеться в повідомленні.

Протестувальники також вважають, що електронна програма бронювання дозволів на міжнародні автомобільні перевезення, яка запрацювала з січня цього року, є недосконалою. Водії вважають, що через цю програму утворилися багатоденні черги на кордоні і скоротилася кількість міжнародних рейсів більш ніж на 5 тис. Внаслідок цього люди недоотримують зарплату, а автоперевізники розривають з міжнародними партнерами контракти, тому що не можуть доставляти свої товари в термін.

Водії вимагають звільнення міністра інфраструктури і рішучих дій від прем'єр-міністра. Якщо на 11:00 вони не почують ніякої відповіді від чиновників, то обіцяють, що вся колона поїде в місто до Кабінету Міністрів і продовжить свою акцію там.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031