Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Борт з українцями з Уханя сяде в Харкові — ЗМІ


Журналісти помітили в аеропорту Харкова автобуси оперативно-рятувальної служби та кілька швидких з екіпажами у захисних костюмах.

Рейс з Уханя на онлайн-табло міжнародного аеропорту Бориспіль відзначений як такий, що «прибув». Про це в четвер, 20 лютого, свідчать дані на сайті аеропорту. Проте, за іншими даними, він перебуває в небі над Харковом, в аеропорт якого вже з'їхалися "швидкі" та екіпажі в захисних костюмах.

Так, згідно з даними табло, рейс PQ7302 авіаперевізника Sky Up Airlines в термінал F "прибув о 08:18". Однак, ця інформація не підтверджена.

Тим часом, згідно з ресурсом Flightradar, літак авіакомпанії SkyUp, що вилетів з Уханя, перебуває в Харківській області, намотуючи в повітрі кола. Орієнтовний час прибуття становить 09:27, але поки невідомо, де саме сяде літак.

За інформацією інтернет-видання Главное, пасажирів розмістять в Харківській області на Базі відпочинку ім. Соїча. Зазначається також, що сьогодні Харків відвідає з робочим візитом глава МВС України Арсен Аваков.

Цю версію підтверджує і те, що в аеропорт Харкова з'їжджаються рятувальні та медичні автомобілі. Про це повідомляє харківська журналістка Тетяна Доцяк на своїй сторінці у Facebook.

«На виїзді на злітну смугу три «швидких», екіпаж у захисних костюмах. Щойно прибули кілька автобусів оперативно-рятувальної служби. Кажуть: «На всякий випадок тут», — написала харківська журналістка.

Водночас РБК-Україна наводить слова глави Харківської обласної державної адміністрації Олексія Кучера, який заявив, що в разі прильоту літака з евакуйованими до Харкова, це буде транзитна зупинка.

За його словами, далі громадяни будуть переміщені в інші місця.

«Якщо борт прибуде в Харківську область, то Харків є транзитом. Далі людей будуть переміщати. Поки невідомо куди. Це координує уряд», — повідомив Кучер.

Також голова Харківської ОДА повідомив, що евакуйовані громадяни не будуть заходити на територію терміналу аеропорту.

За його словами, прибулі на літаку будуть переміщені в автобуси.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031