Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Київобленерго встановить розвантажувальні підстанції на п’яти вулицях Борисполя


Як повідомляє відділ комунікацій ПрАТ «Київобленерго», у лютому компанія розпочала встановлення розвантажувальної трансформаторної підстанції, що має покращити якість електроенергії на чотирьох «проблемних» вулицях Борисполя – Гоголя, Онацької, Коцюбинського та Пушкіна. Також розпочато ремонт повітряної лінії 0,4 кВ із заміною проводу на ізольований та встановленням розвантажувальної трансформаторної підстанції на вул. І.Франка.

На зустрічі з місцевою владою Борисполя керівництво компанії поділилося планами щодо реалізації комплексних заходів для підвищення надійності енергозабезпечення Бориспільщини. Крім оновлення двох повітряних ліній 0,4 кВ в Бориспілі та однієї лінії у с. Проліски, запроектовано замінити сім кабельних (підземних) ліній у Бориспільському районі. Також зазначалося, що нині триває розробка проекту реконструкції 11-и повітряних ліній: окремі ділянки, що проходять через ліси та лісосмуги, стануть підземними, що дозволить зменшити кількість відключень через падіння дерев. Крім того, повітряні лінії обладнають реклоузерами, які дозволять швидко відокремлювати аварійні ділянки від непошкодженої мережі, що дозволить скоротити час на відновлення електропостачання.

«Київобленерго чекає від місцевої влади Борисполя відкритості та прозорих рішень, пришвидшення оформлення дозволів на відведення земельних ділянок для встановлення енергооб’єктів та участі у вирішенні інших питань, що стосуються розвитку мережевої інфраструктури», — відзначив керівник технічного департаменту Київобленерго Олег Калюш під час зустрічі.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031