Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільводоканал: важлива місія


Ми звикли відкрити кран і набрати чистої води, яка подається у домівки бориспільців якісно й безперебійно. Все це завдяки злагодженій роботі великого колективу професіоналів. Напередодні Дня комунальника «Вісті» завітали до КП ВКГ «Бориспільводоканал» і поцікавилися буднями підприємства.

Вода під контролем. Як правило, на роботу комунальних підприємств споживачі звертають увагу, отримавши платіжки, щоб обуритися високими тарифами. І мало хто замислюється, що в Борисполі, навіть при відключенні електроенергії, перебоїв з водопостачанням і водовідведенням практично не буває.

Нині комунальна сфера країни не в найкращому стані, мережі старі та зношені, але працівники Бориспільводоканалу сумлінно виконують свою роботу, тому вода під контролем професіоналів.

«Робота цілодобова»

Директор КП «Бориспільводоканал» Олександр Гануш:

— Вода – це життя міста. А наші комунальні мережі – це артерії й вени, завдяки яким місто, як будь-який працездатний організм, отримує живильну вологу і виводить з нього відпрацьовані шлаки. Щоб організм був здоровим, його кровоносну систему потрібно чистити і лікувати. Робота на нашому підприємстві цілодобова. Коли місто спить, наші працівники виїжджають на виклики, ліквідують аварії, дбають про якість водопостачання.

«Малі зарплата і повага»

Начальник дільниці каналізаційних мереж Володимир Вегера:

— Нашу роботу споживачі не помічають, але вона важлива. Ми усуваємо проблеми каналізаційних мереж в процесі експлуатації. Техніка на підприємстві зараз значно краща, ніж 10 років тому, але без людських рук вона не працює. Хлопцям доводиться спускаються в чорнове відділення, куди стікається вся каналізація, на глибину до 10 м. А зарплата в них мала! Хотілося б, щоб люди з більшою шаною ставилися до нашої роботи, розуміли, що вона важка і небезпечна. Прикро, що споживачі часто засмічують каналізацію сміттям. Якби мешканці поважали себе і нас, було б менше проблем.

«Підприємство розвивається»

Інженер механізації та автоматизації виробничих процесів Юрій Нога:

— Підприємство модернізується, впроваджує нові технології, зокрема, диспетчеризацію. Рік тому встановили Simple-Scada — систему автоматизації, що дає відображення стану всіх насосних станцій в режимі реального часу, дозволяє вчасно реагувати на неполадки, пікові навантаження.

«Можна пити з-під крана»

Головний інженер КП «Бориспільводоканал» Анатолій Яцина:

— Коли в Борисполі трапляється відключення електроенергії, ми використовуємо дизель-генератори, підключаємо їх до насосних станції, тому споживачі не відчувають дискомфорту в користуванні водопроводом і каналізацією. Питну воду ми беремо з артезіанських свердловин, тому вона якісна, можна її пити з-під крана.

Аварійна бригада водопроводу. Начальник дільниці водопровідних мереж Іван Дзюбенко; майстер Анатолій Хурдепа; майстер Іван Дикий; слюсарі: Валерій Безлюда, Микола Соломка; бригадир Микола Литовка; електрозварювальник Іван Картіфузов; слюсарі: Анатолій Шлапак, Володимир Момот, Ігор Шетерляк.
Олександр Гануш: «Щиро вітаю колектив із професійним святом!»
Абонентський відділ. Начальник відділу Лариса Дернова, старший контролер Світлана Бідненко, оператор Світлана Онищенко, контролер Тетяна Деркач, оператор Юлія Дернова.
Бухгалтерія. Бухгалтери Валентина Мельник, Людмила Бойчас, Тетяна Пінчук, економіст Олена Антоненко, начальник планового відділу Олександра Литвиненко.
Дільниця енергетиків. Головний енергетик Василь Кужель, електрик Валентин Рибеда, інженер механізації та автоматизації виробничих процесів Юрій Нога. Каналізаційно-насосна станція. Начальник дільниці слюсарів-ремонтників Роман Камінський, бригадир слюсарів-ремонтників Петро Овсієнко, слюсар-ремонтник Володимир Мамайсур, слюсар-ремонтник Михайло Кузьменко, майстер слюсарів-ремонтників Генадій Кузьменко.
Аварійна бригада водопроводу. Слюсар Віктор Симоненко, водій Михайло Іванча, слюсар із обслуговування бюветів Олексій Притупій, бригадир із ремонту бюветів Володимир Кляпчук, бригадир із ремонту водопроводів Григорій Герасимець, слюсар Олег Комар.
Дільниця каналізаційних мереж. Начальник дільниці Володимир Вегера, слюсар Олександр Макода, бригадир Микола Коваленко; слюсарі: Юрій Руденко, Євгеній Павлюк, Анатолій Комащенко, Максим Жуковський, Денис Денисенко.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031