Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Як Бориспіль втілює дистанційні форми навчання


Карантин дав поштовх розвитку альтернативних форм  навчання у Борисполі.

«Вчителі «Гімназії «Перспектива» самостійно записують аудіо уроки та скидають у Вайбер-групи для батьків. Це найлегший варіант з усіх, які є», — розповідає заступник начальника міського управління освіти та науки Катерина Шабан.

За словами Шабан,  використовують вчителі міських шкіл також і відео уроки, які є на телеканалах «Рада» і «Київ»; шукають варіанти зворотнього зв'язку, які дадуть можливість учням навчатися, а педагогам оцінювати отримані знання.

«Використовуємо також платформу Клас-рум. Це не лише прослуховування уроків. Вчителі мають можливості за допомогою сервісу скидати учням завдання, отримувати відповіді й  виставляти оцінки. Так працює наразі Академічний ліцей», — каже Катерина Шабан.

Головне, за словами Шабан, аби батьки не відсторонялися від навчального процесу, а контролювали те, як навчається дитина: чи прослухала вона лекції, чи виконала завдання, чи відправила їх вчителю.

Катерина Шабан від імені освітян міста звертається до усіх батьків: «Шановні батьки, активно долучайтеся до процесу дистанційного навчання, допомагайте, контролюйте. У разі потреби звертайтеся за роз’ясненнями у телефонному режимі до вчителів, адміністрації школи й управління освіти»

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031