Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільці пересідають на велосипеди


Через обмеження руху громадського транспорту бориспільці активніше починають користуватися двоколісними.

Власник і майстер веломайстерні, що на вул. Ботанічній, 1/5, Максим Алексейчук, розповідає «Вістям», що несподівано настала гаряча велопора. Не буває дня без звернень щодо ремонту, огляду чи обслуговування велосипеда. «Звертаються ті, хто не їздив роками, дістають велосипеди з гаражів і сараїв, щоб відремонтувати. Вчора прийшов чоловік, який не користувався великом сім років», — каже Максим. 

Майстер говорить, що мав наміри закриватися на карантин, але кількість дзвінків з проханням полагодити велосипед була такою великою, що доводиться працювати. У майстерню відвідувачі не заходять, а чекають на присадибній території; майстер нагадує відвідувачам про карантинні заходи та безпеку руху на велосипедах.

Кияни теж на велосипедах

Організатори мережі вело прокатів nextbike.kyiv оголосили про відкриття точок велопрокату в Києві в зв'язку з проблемами з громадським транспортом після через карантин. Про це повідомив на сторінці у Фейсбук засновник мережі прокату велосипедів Олексій Кушка. 

«Компанія в авральному режимі запустила систему bike-sharing в Києві. Раніше запланованої дати ми вже виставили частину велосипедів на локації. Планується ще. Велосипеди є на Оболоні, Троєщині, Позняках, Осокорках, Харківському, у центрі міста, поблизу Брестської, на Лук'янівській», – йдеться в дописі.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031