Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Борщовий набір в Україні різко здорожчав на тлі пандемії: в АТБ попередили про підняття цін


Мережа супермаркетів АТБ попередила про підняття цін на продукти харчування та товари першої необхідності

Про це повідомила пресслужба компанії.

У компанії пояснили, що ситуація пов’язана зі стрімким зростанням закупівельних цін від постачальників не тільки для торговельної мережі АТБ, а й для усіх операторів українського ринку роздрібної торгівлі. Зокрема, продукти з так званого борщового набору (картопля, капуста, цибуля, морква) подорожчали на 35−128%, цукор на 8%, макаронні вироби на 9,5%, пшенична крупа на 11%, гречка на 51%, борошно - 5%, яйця - 6%.

Підняття вартості товарів постачальники пояснюють значним зростанням витрат виробництва, пов’язаних з вжитими карантинними заходами. А саме - заборонами і обмеженнями на перебування великої кількості працівників в одному приміщенні, транспортними проблемами тощо

В АТБ запевнили, що в умовах загальнонаціонального карантину компанія працює “виключно за мінімальною націнкою, заробляючи не на вартості товару, а на обсязі його реалізації”.

“Зазначаємо, що на сьогоднішній день магазини торговельної мережі АТБ забезпечені товарами всіх категорій у повному обсязі. Компанія має достатню кількість товарних залишків на складах та розподільних центрах для забезпечення споживчого попиту у разі його збільшення”, - додали в компанії.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031