Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Пенсіонери стурбовані дефіцитом засобів індивідуального захисту


26 березня до редакції «Вістей» подзвонила пенсіонерка з Борисполя Тетяна Іванівна Голуб, яка поскаржилася, що охорона супермаркету «Новус» не пустила її за покупками, відмовили й в інших магазинах, бо жінка була без маски.

«Я не можу купити собі їсти в карантин, не пускають зайти до магазину без маски, в той час як медичних масок немає ні в одній аптеці Борисполя. Я заходила в усі аптеки, що на вул. Київський Шлях, і ніде не знайшла», — обурювалася вона.

Пані Тетяна попросила адресувати її звернення-пропозицію до виконкому міськради, міського соціального захисту населення, власників магазинів, щоб було вироблено механізм забезпечення, організовані пункти видачі-продажу засобів індивідуального захисту тим пенсіонерам й малозабезпеченим громадянам, які не мають змоги це зробити самостійно. 

Жінка говорить, що така проблема не лише в неї. За її словами, знайомі Тетяни Голуб – містяни пенсійного віку – теж потребують такої підтримки, адже вони входять до групи ризику щодо інфікування.
Натомість 26 березня в Бориспільську БЛІЛ прийшла пенсіонерка й подарувала 10 масок, які пошила власноруч, бо прагнула у такий спосіб допомогти лікарям. Інформацію підтвердив «Вістям» лікар Ілля Луців.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031