Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспіль використовує для дезінфекції територій і приміщень сучасні засоби


Міські комунальники кожного ранку обробляють деззасобами дороги й тротуари поблизу лікувальних закладів: територію, прилеглу до ББЛІЛ та до амбулаторії №1 Бориспільського міського центру первинної медико-санітарної допомоги на вул. Лютневій, де кабінет вірусологічного контролю. Коли підвищиться температура повітря, проїжджу частину біля медзакладів та головну вулицю міста митимуть з поливомийної машини. 

Джерело. Перший заступник Бориспільського міського голови, заступник голови комісії з питань ТЕБ та НС Микола Корнійчук.

Засоби, що використовуються для дезінфекції у Борисполі: 

  • «Саніліт СТ» (форма випуску — таблетки). 

Область застосування: для поточної та заключної дезінфекції, генеральних прибирань, у лікувально-профілактичних закладах і вогнищах кишкових та крапельних інфекційних бактерій, включаючи туберкульоз, вірусних, включаючи віруси гепатиту, ВІЛ-СНІДу, поліомієліту, грипу, гастроентеритів та інших вірусних патогенів. 

  • «Еконорм dez Класік» 

Область застосування:  має антимікробну активність відносно грамнегативних і грампозитивних бактерій (мікроби туберкульозу, збудників внутрішньолікарняних і анаеробних інфекцій), вірусів (відносно всіх відомих вірусів-патогенів людини, також віруси «атипової пневмонії, (SARS), «пташиного» грипу H5N1, «свинячого» грипу, грипу людини, герпесу, тощо».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031