Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільська РДА: онлайн нарада про дотримання карантину на Великодень і нові обмеження


Під головуванням очільника Бориспільщини Володимира Строканя  21 квітня відбулася онлайн нарада із сільськими головами. 

Цього  вівторка підсумовували перебіг Великодніх днів із дотриманням карантинних обмежень і  порушили тему обов’язкових обмежень під час поминальних днів.

На зв’язок в онлайн режимі вийшли усі голови сільських рад району. Також під час наради були присутні представники Батальйону патрульної поліції УПП і Бориспільського відділу поліції ГУНП у Київській області, лікарі та керівники структурних підрозділів РДА.

Вдячність медикам та поліції. Нарада розпочалася зі вдячності Володимира Строканя співробітникам поліції та медикам Бориспільщини, котрі виконують свої обов’язки 24/7 в умовах поширення коронавірусу. 

Пряма мова Строканя: «Поліцейські та лікарі перебувають у найбільшій групі ризику інфікування, тому ми будемо максимально сприяти допомогою, щоб убезпечити їх від хвороби».

Було прийнято рішення про забезпечення усіх патрульних тестами на виявлення коронавірусної інфекції.

Великдень без порушень. Під час Великодня у храмах району порушень не було. Володимир Строкань наголосив на дотриманні карантину в селах, у чому він переконався, об’їхавши більшу частину району 19 квітня. 

Пряма мова Строканя: «Я приємно вражений тим, як люди реагують на обмеження та дотримуються їх. У даній ситуації врятувати себе від зараження можемо лише ми самі, тож відповідальне ставлення до рекомендацій та заборон є важливим».

Бориспільщина на порозі активної фази захворювання

Як повідомив Володимир Строкань , відповідно до даних Бориспільського міжрайонного відділу лабораторних досліджень станом на 21 квітня у населених пунктах району зареєстровано 48 осіб із підозрою на інфікування. Із них методом полімеразної ланцюгової реакції 8 осіб мають підтверджений діагноз COVID-19. Нині 5 осіб госпіталізовано у медзаклади. Наразі в районів становлено 138 контактних осіб. За словами очільника РДА, Бориспільщина входить у активну фазу захворювання на коронавірусну інфекцію, це видно із кількості підозр на захворювання.

Доступ до кладовищ буде обмежено

Обговорено питання обмежень селян до кладовищ під час поминальних днів, оскільки скупчення людей сприятиме поширенню інфекції. Сільські голови позитивно відгукнулися на пропозицію заборонити. Інформація буде донесена до жителів через сільради.

Підсумовуючи, Володимир Строкань відмітив злагоджену співпрацю з головами сільських рад у протидії поширенню  COVID-19 на Бориспільщині.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031