Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Олександр ЩУР: «Штат медиків для роботи з інфікованими COVID-19 сформований»


 

Пацієнти з Борисполя, в яких лабораторно підтвержений діагноз COVID-19 й вони потребували ушпиталення, зараз лікуються у Переяслав-Хмельницькій ЦРЛ. Натомість Бориспільська БЛІЛ готова відкрити неврологічне відділення для госпіталізації інфікованих коронавірусом на випадок додаткової потреби.

Джерело: директор КНП «Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Олександр Щур у коментарі «Вістям».

Пряма мова Щура: «Завершуються роботи з підготовки неврологічного відділення для інфікованих. Повністю відновлено киснепровід, є необхідні перегородки, пандуси. На перший етап роботи штат медиків для роботи сформований. Також вирішене питання з житлом і тестуванням кожні п’ять днів для медперсоналу цього відділення на період їхньої роботи з хворими на коронавірус.  Щодо місця тимчасового проживання таких медпрацівників, то деталі уточнювати поки не буду». 

Подяка. Директор КНП «ББЛІЛ» висловлює подяку за підтримку й допомогу Київській обласній раді, Бориспільській міській та районній радам, Бориспільській РДА,  Бориспільському районному споживчому товариству та підприємству «Бровари-Пластмас».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031