Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Працівники Бориспільської екстреної на протест не вийшли


1 травня, в Міжнародний день праці, в багатьох містах Україні відбулися попереджувальні акції  протесту медиків екстреної медичної допомоги «За гідну оплату праці»

Джерело. Всеукраїнська  Facebook-спільнота «Центр екстреної медичної допомоги».

Детально. Українським медикам екстреної медичної служби не лише не  виплатили обіцяну під час пандемії коронавірусу надбавку в 300%, а ще й зняли премії. 

1 травня працівники екстреної меддопомоги провели попереджувальний страйк із сиренами. 

До акції протесту долучилися бригади ЕМД таких міст: Івано-Франківськ, Харків, Миколаїв, Маріуполь, Херсон, Вишгород, Кропивницький, Біла Церква та ін. 

Головна вимога медиків екстреної – гідна оплата праці. 

Бориспільські медики екстреної про ситуацію, що склалася

Пряма мова завідуючої Бориспільською станції ЕМД Світлани Карпенко: «До акції 1 травня ми не долучилися, хоча підтримуємо прагнення наших колег – гідне фінансування екстреної меддопомоги. Як надійде заклик до масового і підготовленого страйку, який здатний покращити ситуацію, то ми готові. Адже зарплати, які ми отримали, не достойні нашої праці».

Медики вимагають переглянути фінансування

Джерело. Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Детально. 1 травня проведено збори ініціативної групи за участі керівників підрозділів й генерального директора для обговорення питання дофінансування фонду заробітної плати та виплати надбавок медикам за боротьбу з коронавірусною інфекцією в умовах пандемії.
Прийнято рішення направити відкритий лист-звернення Президенту та уряду України з вимогою переглянути недостатнє фінансування Національною службою здоров'я України.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031