Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Приватні ДНЗ в Борисполі без розпорядження міської влади не відкриються


Джерело: власник приватного ДНЗ «SpringUp» (СпрінгАп) у Борисполі Ганна Бережецька.

Пряма мова Бережецької: «Хоч і ведуться розмови про відкриття приватних садочків, жодної офіційної інформації про таку можливість ми не отримували. Як і державні ДНЗ, ми керуємося розпорядженнями Міністерства освіти і науки, постановами Кабінету міністрів України та розпорядженнями міської влади. Органами державної влади повинен бути розроблений чіткий регламент щодо виходу садочків із карантину та початку роботи, тоді можна говорити про відкриття. Тому поки — чекаємо».

До теми

Намагалися вести заняття дистанційно

Пряма мова Бережицької: «Із початком карантину ми намагалися проводити заняття дистанційно —   були Zoom-уроки з підготовки до школи та онлайн заняття з англійської мови. Через маленький вік дітям важко утримувати увагу та займатися онлайн, тому заняття припинили». 

Деталі. ДНЗ «SpringUp» займає будівлю на вул. Гоголя, 2 (поряд з колишньою дитячою поліклінікою) До карантину було три групи по 12 дітей віком від 3 до 6 років. Зараз усі вихователі у вимушеній відпустці, групи формуються, щоб розпочати роботу після карантину. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031