Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Борисполі хочуть збудувати сміттєпереробний завод за прикладом Обухівського


13 травня 2020 року за ініціативи Бориспільського міського голови Анатолія Федорчука керівництво міста Борисполя та лідери депутатських фракцій Бориспільської міської ради відвідали підприємство повного циклу по збору, сортуванню та переробці сміття – “Обухівміськвторресурси” у місті Обухові Київської області, розповідають у Виконавчому комітеті Бориспільської міської ради.

Делегація міста Борисполя відвідала два сортувальні майданчики та ознайомилася із роботою підприємства.
Генеральний директор “Обухівміськвторресурси” Армен Полатьян познайомив з процесами сортування та подальшою переробкою відходів на цих майданчиках.

Підприємство працює з 2002 року. Тут надаються послуги із вивезення ТПВ, втор сировини, встановлення контейнерів різного об’єму, мобільних та стаціонарних пресів, купує втор сировину (полімери, макулатуру, склобій, металолом та інше), виготовляє та реалізує гофрокартонну упаковку, цвяхи, паливні брикети та тріску, преси, прескомпактори, контейнери та побутову хімію, а отже, надає відсортованому та переробленому сміттю «друге життя».

Оскільки проблема переробки сміття сьогодні є дуже актуальною у місті Борисполі, позитивний досвід “Обухівміськвторресурси” зацікавив керівництво міста та представників депутатського корпусу міської ради. Тож на найближчому засіданні Бориспільської міської ради будуть обговорені шляхи запровадження аналогічного проєкту у Борисполі.

Зазначимо, що питання будівництва сміттєпереробного заводу для Борисполя досить болюче. У 2017 влада Борисполя вже підписувала меморандум з американським інвестором про будівництво сміттєпереробного заводу в місті, вартість проекту оцінювали в $ 20 млн.

У 2018 році партнери із США прогнозували, що до 2020 в Борисполі буде завод, однак донині профінансувати будівництво американці так і не змогли.

У Борисполі хочуть збудувати сміттєпереробний завод за прикладом ОбухівськогоУ Борисполі хочуть збудувати сміттєпереробний завод за прикладом ОбухівськогоУ Борисполі хочуть збудувати сміттєпереробний завод за прикладом ОбухівськогоУ Борисполі хочуть збудувати сміттєпереробний завод за прикладом ОбухівськогоУ Борисполі хочуть збудувати сміттєпереробний завод за прикладом ОбухівськогоУ Борисполі хочуть збудувати сміттєпереробний завод за прикладом ОбухівськогоУ Борисполі хочуть збудувати сміттєпереробний завод за прикладом ОбухівськогоУ Борисполі хочуть збудувати сміттєпереробний завод за прикладом ОбухівськогоУ Борисполі хочуть збудувати сміттєпереробний завод за прикладом ОбухівськогоУ Борисполі хочуть збудувати сміттєпереробний завод за прикладом ОбухівськогоУ Борисполі хочуть збудувати сміттєпереробний завод за прикладом ОбухівськогоУ Борисполі хочуть збудувати сміттєпереробний завод за прикладом ОбухівськогоУ Борисполі хочуть збудувати сміттєпереробний завод за прикладом ОбухівськогоУ Борисполі хочуть збудувати сміттєпереробний завод за прикладом ОбухівськогоУ Борисполі хочуть збудувати сміттєпереробний завод за прикладом Обухівського

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031