Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Високий рівень: медичний центр «Скандіагностика»


При Бориспільській БЛІЛ працює Медичний центр «Скандіагностика», що надає медико-діагностичні послуги, на які давно чекала Бориспільщина.

Ідея проекту, що бере початок із 2016 року, в тому, щоб залучити приватні кошти в сучасну діагностику. Тому комп’ютерна томографія (КТ), магнітно-резонансна томографія (МРТ), ультразвукові дослідження (УЗД) та ендоскопія –  необхідний набір взаємодоповнюючих інструментальних методів, необхідних для діагностики. Центр почав роботу з комп’ютерної томографії, оскільки для лікарні вона була вкрай необхідна.

Що таке КТ і коли необхідна комп’ютерна томографія

Комп’ютерна томографія – це неінвазивний метод дослідження органів та функціональних систем людини, заснований на формуванні й комп’ютерній обробці множини рентгенівських знімків (зрізів). Спіральна комп’ютерна томографія – це швидкий, безпечний і безболісний спосіб отримати повну інформацію про організм.

Комп’ютерна томографія необхідна при визначенні багатьох захворювань, які вражають нервову систему (в тому числі й головний мозок), дихальну систему (легені, трахеї та бронхи), органи черевної порожнини (печінку, селезінку, підшлункову залозу). Показана також при захворюваннях сечовивідної системи (нирок та наднирників, сечового міхура), опорно-рухового апарату (кісток, суглобів та хребта) і лімфатичної системи.

КТ – достовірний метод діагностики онкологічних захворювань. Це дослідження дозволяє знайти злоякісне утворення на ранній стадії, коли це неможливо зробити з допомогою інших методик, і раніше розпочати лікування.

Сучасна техніка на сторожі вашого здоров’я

Щоб надати якісну послугу, потрібне надійне сучасне обладнання, висока кваліфікація лікарів і середнього медичного персоналу. Саме на цьому зроблені основні акценти при створенні Медичного центру.

Лікарі, що працюють в Медичному центрі «Скандіагностика», є досвідченими висококваліфікованими діагностами з багаторічним стажем.

Томограф Toshiba Aquillion (TSX-101A), що використовується для проведення діагностики, дозволяє обстежити всі органи тіла з товщиною зрізу всього 0,5 мм. Ефективне використання опромінювання дозволяє при мінімальній його дозі отримати зображення високої якості.

Завдяки інжектору вводиться контрастна речовина, що дає можливість при високій швидкості даної моделі комп’ютерного томографу побачити рух крові судинами та накопичення контрасту в різних органах і тканинах. Це важливо при проведенні дослідження органів черевної порожнини, судин головного мозку, легень, головних магістральних судин, онкоскринінгу.

Варто зазначити, що раніше в ББЛІЛ нічого подібного не робили. Хворі їхали за послугами до Києва, витрачаючи час і кошти.

Ще одним важливим моментом є те, що після кожного дослідження проводиться дезінфекція. Бактерицидні лампи закритого типу працюють постійно. Персонал Медичного центру дотримується всіх вимог, щоб запобігти розповсюдженню інфекції.

Інші послуги, які надає Медичний центр «Скандіагностика», є також спеціалізованими.

Лікар-рентгенолог Павло Мотько  за роботою. 

Є співпраця

Діагностичні послуги, які надаються наразі та є в найближчих планах, потрібні не лише пацієнтам Бориспільської лікарні, але й іншим хворим, коли стоїть питання точної діагностики для подальшого лікування. Тому в даному медичному закладі ведеться тісна співпраця з іншими медцентрами та лікарнями, які сьогодні не в змозі провести вказані види діагностики самостійно. Одним з перших партнерів став центр первинної медичної допомоги «Аптека 194».

Також у центрі обслуговуються клієнти багатьох страхових компаній.

 

У центрі розпочав прийом лікар-кардіолог, кандидат медичних наук Сергій Вікторович Кусков.

Його знання та досвід  для тих, хто має серцево-судинні захворювання. Для результативної роботи придбане сучасне обладнання: електрокардіограф, системи для холтерівського моніторування електрокардіограми та артеріального тиску. Ці системи допомагають виявити підвищений артеріальний тиск, наявність різноманітних аритмій, дозволяють уточнити причини болю в ділянці серця, оцінити ефективність лікування та дати можливість його відкоригувати, якщо в цьому є необхідність.

У планах центру — організувати гінекологічні послуги:

УЗД, лікування захворювань органів малого тазу, лікування порушень менструального циклу, корекція гормональних змін у жінок менопаузального періоду, лікування патологій шийки матки, кольпоскопія, гістероскопія.

Працюватиме так звана хірургія одного дня. Уже облаштована міні-операційна, закуплено обладнання для гінеколога, запрошені до співпраці висококваліфіковані лікарі.

У Медичному центрі пацієнти можуть зробити УЗД дослідження органів черевної порожнини, органів малого тазу, щитовидної залози, молочних залоз, а також дослідження вен, артерій, еластографію, ехо-кардіографію. Апарати УЗД — експертного класу ACUSON S-2000.

Розглядається можливість відкриття кабінету МРТ.

Але ситуація з карантином та закритими кордонами внесла корективи.

Варто знати

У вихідні та святкові дні розпочав роботу черговий лікар загальної практики сімейної медицини. Багато працюючих людей вже скористалося цією зручною послугою і залишилися задоволені.

Медичний центр «Скандіагностика» працює з 8:00 до 20:00, а КТ — цілодобово.

Адреса: м.Бориспіль, вул. Котляревського, 1 (на території ББЛІЛ).

Телефон для запису: +380505112213.

Апарат УЗД в кабінеті кардіолога для проведення ехокардіографій та доплерографій судин.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031