Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бровари – центр нового району. На голосування парламенту винесуть саме таку пропозицію


Бровари стануть центром нового укрупненого Броварського району. А Бориспіль – нового укрупненого Бориспільського. Таке рішення остаточно затвердив відповідальний комітет Верховної Ради України. Саме в такому вигляді проєкт постанови опиниться в залі парламенту для голосування. Про це щойно повідомили в команді міського голови Ігоря Сапожка.

Як зазначають учасники сьогоднішнього засідання комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, колегіальний орган закріпив без змін попереднє рішення підкомітету.

Нагадаємо, таким чином до нового Броварського району ввійдуть населені пункти нинішніх Броварського, Баришівського та Згурівського районів, а також міста Бровари і Березань.

Зазначимо, раніше в уряді запропонували об’єднати в один нинішні Броварський і Бориспільський райони. У такому вигляді проєкт постанови відправили до парламенту.

Після того як озвучили, що центром стане Бориспіль, у Броварах почалися збори підписів і акції проти такого рішення і з вимогами, щоби центр району лишався в Броварах.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031