Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

ЖК «Уюткіно»: справа в паперах


«Вісті» продовжують відслідковувати ситуацію з довгобудом на вулиці Віктора Йови, 1 у Борисполі — ЖК «Уюткіно». Відбулася чергова зустріч і перемовини сторін.

На липневій сесії Бориспільської міської ради депутати прийняли рішення про поновлення договору оренди з ПрАТ «Будівельна компанія «Укренергобуд» на земельну ділянку площею 2, 0264 га під багатоповерхову забудову.

На ділянці зведена багатоповерхівка, яку забудовник за 13 років не зміг ввести в експлуатацію. Допомогти інвесторам зголосився директор міського підприємства «Трест «Борипільсільбуд» Олександр Сич, із розрахунком, що зможе продовжити будівництво на місці фундаменту, залитого для сусіднього будинку. Натомість Сич просив продовження оренди на два роки, а депутати дали рік.

7 червня відбулася зустріч за участю міської влади, інвесторів довгобуду, директора відділу Державного архітектурно-будівельного контролю Бориспільської міської ради Миколи Ювченка та керівника Тресту «Борипільсільбуд» Олександра Сича. Представників Укренергобуду не запросили.

На запитання «Вістей», чи не перешкодить планам підприємства те, що оренду землі продовжили лише на рік, Сич зазначив, що термін дає можливість розпочати процес будівництва на вже існуючому фундаменті (що поряд із довгобудом). Але завершити його за рік нереально, потрібне продовження договору оренди.

«Довгобуд можна ввести в експлуатацію»

Олександр Сич:

«Щодо комунікацій та будівельних робіт довгобуд на вул. Віктора Йови, 1 має право експлуатуватися, у будинку можна жити. Проте, ПрАТ «Будівельна компанія «Укренергобуд» не має повного пакету документів, необхідних для введення його в експлуатацію. Я готовий задіяти проектну групу свого підприємства, щоб допомогти забудовнику підготувати документацію. Пропозицію озвучував на попередній зустрічі й просив надати наявну документацію.

У довгобуду електроенергія є, проблем зі зливовою каналізацією немає, будинок під’єднаний до міської водопровідної мережі. Газ підведений, є розводка по квартирах, також дахова котельня. Ввести в експлуатацію довгобуд можливо до кінця цього року, якщо буде зустрічна співпраця з боку Укренергобуду».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031