Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

«Наш край» іде на місцеві вибори до рад усіх рівнів по всій країні


Партія «Наш край» візьме участь у запланованих на жовтень місцевих виборах. Представники партії будуть висунуті до рад усіх рівнів.

Рішення про це ухвалено на розширеному засіданні політради партії «Наш край». У ньому взяли участь представники обласних партійних осередків партії та народні депутати України.

«Наш край» йде на місцеві вибори! Йде до рад усіх рівнів. Це господарники та професіонали, які протягом тривалого часу працюють з людьми та для людей. Усіх, хто має досвід у реальному секторі економіки, державного управління, у місцевому самоврядуванні, – ми закликали приєднатися до нас», – зазначив співголова партії Олександр Мазурчак.

За словами представників партії, зараз країна потребує професіоналів у владі.

«Я впевнений, що тисяча професіоналів, об’єднаних єдиною метою, можуть змінити країну. Для нас важливо, щоб це були моральні люди. Ті, хто хоче в полон до олігархів або партійних босів – це їхнє право, але наша команда – це люди, для яких мають значення слова справедливість, порядність та професіоналізм. Саме такою командою ми бачимо «Наш край», – наголосив народний депутат України Андрій Деркач.

Люди зневірилися як у старій, так і у новій владі, зазначають у «Нашому краї».

«Люди зневірились у новій владі. Люди зневірилися у старій владі. Людям потрібні професіонали, які розбудують все на місцях. Які розбудують нашу країну. Вони втомились від розмов і порожніх обіцянок», – відзначив співголова партії «Наш край», народний депутат Сергій Шахов.

Одним з головних завдань партії на політраді було оголошено розвиток та зміцнення місцевого самоврядування та захист реформи децентралізації.

«Наш край» не стояв і не буде стояти осторонь та спостерігати, як країну ведуть у безодню хаосу та занепаду. Ми — патріоти своїх міст і сіл, які бажають брати на себе відповідальність за їхній розвиток. Чим сильнішою буде місцева влада, тим сильнішою буде у цілому і наша країна», – заявив співголова партії, народний депутат Антон Кіссе.

На місцевих виборах 2015-го року партія «Наш край» отримала 4640 депутатських місць. За даними Комітету виборців України, «Наш край» став найрезультативнішим за співвідношенням обраних депутатів до зареєстрованих кандидатів, набравши 32,3%.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031