Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Недобудови стають житлом: «Лелека» зустрічає «Світанок»


Багатоповерхівки на вул. Ватутіна, 99, Нова, 4, Нова, 31а і 31б, ЖК на Головатого, 76, та на Головатого, 71а, — усе це будинки одного бориспільського забудовника — Світлани Танцюри. Кожен із них вносить неповторну сторінку у розбудову Борисполя. «Вісті» поспілкувалися з забудовником напередодні професійного свята.

Будинки з історією

Забудовник Світлана Танцюра — керівник будівельних компаній «Транспромсервіс» та «Бориспіль Промінвест». Кожен її будинок має свою «родзинку» й вирішує проблеми, які вигідніше було б проігнорувати.

Вул. Ватутіна, 99 — цікавий, оригінальний фасад, незвичайне оформлення покрівлі. Тут після тривалої перерви держава, завдяки співфінансуванню з міським бюджетом, змогла придбати квартири для ветеранів.

Вул. Нова, 4 — виросла на місці занедбаного смітника в центрі Борисполя.

Вул. Нова, 31а і 31б — зведені на місці довгобуду, залишеного збанкрутілою будівельною компанією «Тиара». У цьому мікрорайоні держава придбала багато квартир для учасників АТО та військовослужбовців Міністерства оборони.

ЖК на вул. Головатого, 76 першим у Борисполі отримав власну назву «Лелека». Це один із найновіших у місті мікрорайонів, мальовничий, затишний. Заселено понад 90% квартир. І тут проживає багато військових, правоохоронців, учасників війни на Сході, яких забезпечувала житлом держава.

У всіх будинках створені ОСББ, але якщо виникають проблемні ситуації (що трапляється нечасто і, зазвичай, вони з роботою будівельників не пов’язані), забудовник ніколи не відмовляє у допомозі.

Нині Світлана Танцюра зводить новий ЖК «Світанок» на вулиці Головатого, 71а і його зустрічає ЖК «Лелека», який знаходиться через дорогу від новобудови.

13 травня відбулося урочисте освячення будівництва, а нині перша секція досягла 9 поверху. На рівні першого чекає своєї черги другий під’їзд. На місці третього — ще бетонна подушка.

Кожна нова багатоповерхівка цього забудовника вирізняється конструктивними особливостями, якими завдячують більш сучасним технологіям.

Новий ЖК «Світанок», вул. Головатого, 71а, м. Бориспіль

«Ми — разом»

Борис Краснопір, муляр (цегляна кладка — це його професіоналізм):

— Світлану Вікторівну я знаю з 2006 року, від часу будівництва її першої у Борисполі багатоповерхівки на Ватутіна, 99. Вона працює на благо міста. Усе, що робить — доводить до логічного завершення.

У тому числі завершує недобудови, у Борисполі стає менше недобудованих висоток. Людям, які чекають квартир, дає омріяне житло, а нам — роботу. Ми знаємо, що забудовник нас не підведе, і вона знає, що може на нас розраховувати. Наш роботодавець — людина слова і діла. Маємо стабільний заробіток, а це у нинішні нестабільні часи важливо. Разом ми переживали кризу і завжди мали роботу. Усі робочі питання вирішуються оперативно.

«Надійність у всьому»

Про переваги комплексу розповів прораб будівництва

Олександр Білецький:

«У цьому будинку не буде вертикального розташування квартир однакового планування від нижнього і до верхнього поверху. На семи поверхах однокімнатні квартири різних планувань, а на восьмому — ще й двокімнатні. Перегородки між квартирами з газоблоків із звукоізоляційним шаром. Це зменшує навантаження на перекриття. Надійності будинку додає монолітний пояс, розташований на кожному поверсі (допускається такі пояси робити кожні три поверхи). Це зміцнює стіни і конструкцію будинку.

Завдяки тимчасовому технічному отвору, залишеному на період будівництва, можна побачити утеплений стик між секціями. Потім отвір буде наглухо закладено».

«Спасибі забудовнику»

Олександр Білецький, прораб (до його обов’язків входить організація роботи на будівництві, контроль якості робіт):

—На підприємстві Світлани Танцюри я працюю з 2013 року. Починав на будівництві «Лелеки» — Головатого, 76. Робота подобається, умови влаштовують. Вдячний забудовнику, що ми мали можливість працювати під час карантину. Була зарплата, було чим годувати родини.

Світлана Танцюра вітає зі святом

Хочу привітати із Днем будівельника усіх забудовників міста Бориспіль. Вони одні із найкращих. У кожного свій рівень, свій стиль, своє обличчя, своя ніша. Але усі разом вони розвивають місто.

Дякуючи забудовникам, наше місто щодня змінюється, стає красивішим.

Бажаю колегам сил, натхнення, благополуччя, щоб здійснювалися плани.

Велике спасибі за співпрацю комунальним службам: водоканалу, газовій службі, тепломережі.

Щира вдячність міській владі за підтримку підприємців, зокрема, будівельної галузі.

Адже виробництво — це основа благополуччя регіону і його мешканців. Коли є виробництво — є податки, є робочі місця. За кожним робітником стоїть родина, яку він забезпечує.

Коли був карантин — дозволено було будувати, і всі забудовники працювали, не зупинялися. Люди отримували зарплату. Ми з колективом спільно прийняли рішення не зупинятися, хоча право вибору мав кожний. На будівництві запровадили строгі вимоги щодо дотримання санітарних норм: маски, рукавички, соціальна дистанція, антисептик знаходився через кожні два метри. І працівники їх неухильно виконували.

Росте новобудова на вул. Головатого, 71а

Замовник «Бориспіль Промінвест»

Забудовник «Транспромсервіс»

Ліцензія: №2013051169 від 31.05.2018 року, видана Державною архітектурно-будівельною інспекцією України

+(380) 99 303 99 99, +(380) 67 949 99 94

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031