Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Олександр Дубінський привітав громаду зі святом


ДОРОГІ ЖИТЕЛІ КИЇВЩИНИ! ЩИРО ВІТАЮ ВАС ІЗ НАШИМ ГОЛОВНИМ ДЕРЖАВНИМ СВЯТОМ – ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Нас об’єднує любов до Батьківщини, щире бажання зробити свою рідну країну сильною, заможною, справедливою. Нас об’єднує бажання жити у великій, процвітаючій європейській державі.
В України героїчне минуле і щасливе майбутнє. Але я знаю, що багато хто розчарований теперішнім. Після президентських та парламентських виборів були великі очікування, і далеко не всі вони справдилися. Якщо в Києві ще помітні якісь зміни, то на місцях практично все залишилося, як і раніше. Люди, які десятиліттями руйнували нашу державу, продовжують бути владою в багатьох селах, містах, районах.
Але запевняю вас, це ненадовго. Процеси, що почалися в минулому році, вже не зупинити. Зміни будуть, і кожен зможе особисто відчути їхні результати. Ми обов’язково переможемо!
Закликаю вас не опускати руки, вірити в нашу країну. Адже саме ми сьогодні несемо відповідальність за її майбутнє. Саме в наших силах зробити Україну такою, якою ми хочемо її бачити.
Дякую всім, хто своєю відданою працею, талантом, відповідальним ставленням до справи попри всі негаразди робить свій внесок у розвиток Київщини та всієї держави.
Бажаю всім вам міцного здоров’я і благополуччя, взаєморозуміння і затишку в родинах, підкорення професійних вершин на благо нашої Батьківщини.
Нехай День Незалежності завжди буде для вас днем гордості за рідну країну!
Зі святом, з Днем Незалежності України!
З повагою Олександр ДУБІНСЬКИЙ, народний депутат України, голова Київської обласної організації політичної партії «Слуга Народу»

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031