Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Дірявий дах у старому приміщенні дитсадка в Борисполі


Фото надіслала до редакції мешканка Борисполя Тетяна М., яка з родиною придбала квартиру в новому ЖК «Сонячний» — і вкрай розчарована відсутністю соціальної інфраструктури.

Поряд із чотирма новими 18-поверховими будинками ЖК «Сонячний» руйнується будівля дитсадка.

Об'єкт уже ніхто «не кришує».

Авторка фото дивується парадоксу: у пристоличному Борисполі побудували чотири висотки-свічки, де більшість квартир однокімнатні, й кожна сім’я має одну або дві дитини шкільного чи дошкільного віку, але забудовник чомусь не подбав про садочок, школу, розважальні площі чи паркову зону.

«Не думають у нас про людей. Квартира є, але прогулятися з дитиною ніде, хіба в сусідніх дворах, біля «хрущовок» пройтися. У нас прибудинкова територія крихітна, навіть лавочок немає. А занедбаний дитсадок неподалік навіює смуток, будівлю потрібно знести і посадити дерева або відремонтувати, щоб територія використовувалася для людей», — вважає Тетяна.

Із вікна своєї квартири жінка сфотографувала приміщення колишнього дитсадка на вул. Привокзальній із продірявленим дахом.

Коментарі тут зайві.

Нагадаємо, приміщення колишнього ДНЗ на вул. Привокзальній зачинене не один рік, відколи його покинули орендарі – спецпідрозділ «Беркут». Будівлю з труднощами повернули у комунальну власність міста. Відомо, що коли будувалися висотки, компанія-забудовник ТОВ «БМК Тріада» обіцяла взяти участь у відновленні будівлі ДНЗ разом із містом, але складчини не вийшло. Нині доля старої будівлі невідома й немає офіційних висновків про те, підлягає вона реконструкції чи вже потребує знесення. Міська влада раніше анонсувала наміри самостійно взятися за відновлення майна, але поки без видимого результату.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031