Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Як оформити ОСАГО онлайн з гарантією виплати?


Ви довіряєте онлайн-страхуванню? Тоді ви в тренді. З моменту запуску електронних полісів ОСЦПВ в Україні підписано понад 2,2 мільйона договорів на загальну суму понад 1,7 мільярда гривень. Максимальний сплеск інтересу до дистанційного страхування збігся з карантином: за перше півріччя онлайн поліси оформили півмільйона українських автовласників. Чим вигідна онлайн автостраховка в Києві та інших регіонах країни від компанії ARX?

7 хвилин — і поліс ваш

Для впевненого користувача ПК оформлення онлайн страховки не складає труднощів. Сайт страхової компанії ARX дуже простий у використанні: знаходите в переліку «Іншого» розділ «Автоцивілка» і вибираєте одну з чотирьох програм. Дві доступні для оформлення в онлайн-режимі, дві — класичні, замовлення на оформлення поліса оформляється на сайті або по телефону.

Онлайн-ОСАГО від ARX:

  1. Програма «Автоцивілка онлайн». Страхове покриття: до 260 тис. грн за заподіяну шкоду життю і здоров'ю; до 130 тис. грн за шкоду майну третіх осіб. Розмір франшизи вибираєте самі: 0, 2 або 2,6 тис. грн. Інформаційна підтримка клієнтів в режимі 24/7.
  2. Програма «Автоцивілка Все включено». Комбінований страховий продукт:
  • стандартна автоцивілка;
  • добровільна автоцивілка зі страховим покриттям до 1 млн грн;
  • програма «КАСКО прямий захист» з відшкодуванням на ремонт вашого авто до 130 тис. грн.

Якщо винуватець аварії — не ви, в 100% випадків компанія регулює виплати сама, вам не потрібно звертатися в іншу страхову компанію.

Заповнення форми і оплата страховки займе не більше 7 хвилин. Відразу після оплати на ваш e-mail приходить pdf-файл з полісом, роздрукуйте його або збережіть у смартфоні. Електронного варіанту достатньо, щоб не сплачувати штраф 425 або 850 грн.

Надійна страховка

Дані поліса ARX реєструє в Централізованій базі моторного (транспортного) страхового бюро України. Підтвердження полісу через базу МТСБУ буде потрібне у випадку ДТП поліцейському або оформлювачеві європротоколу. В умовах стабільного інтернет-з'єднання через сайт МТСБУ ви можете оформити європротокол онлайн.

Страхова компанія ARX успішно працює на ринку України більше 25 років. Щодня компанія виплачує клієнтам понад 4 млн грн страхових виплат. Тільки за договорами страхування ОСАЦВ компанія ARX за 6 місяців 2020 року виплатила понад 45 млн грн.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031