Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Валерій Співак: «Виграє той, хто не боїться спробувати щось нове»


На місцевих виборах лідером Бориспільської міської організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» є Валерій Співак, директор міського ринку «Центральний». До місцевої ради він іде вперше. Його мета — відстоювати інтереси представників малого та середнього бізнесу.

«Наполегливість і професіоналізм є запорукою перемоги команди УДАР»

Життя загартувало

Народився 2 травня 1962 року. Одружений, має сина. Насолоджується статусом дідуся, дві внучки-близнючки — радість його життя.

Рано залишився без батьків, тому в житті всьому, що має, завдячує своїй силі, витривалості, бажанню перемогти. Два роки служив у Німеччині механіком Т-62. Закінчив технічне училище і технікум громадського харчування. Навчався і працював одночасно. Був токарем-карусельником, слюсарем-ремонтником, водієм таксі. Свого часу їздив на заробітки «на яблука» на Північний Кавказ. Життя загартувало характер.

Працював директором автосалону, керував будівництвом автозаправочних комплексів і техстанцій. А потім волею долі став директором ринку «Центральний» у Борисполі. Скоро 20 років, як на цій посаді.

«Щоб змінити на краще»

Зрозумів, що може керувати, бути очільником команди і згуртовувати навколо себе сильних духом людей. На початку 90-х працював директором автосалону і тоді доля натякала на майбутнє. Так, Віталій Кличко — тоді не така відома постать, як сьогодні, — перше авто купив у салоні, де працював Співак. Вони разом в одній політичній команді з 2013 року.

«Багато зроблено за проміжок часу, який відділяв від директорства в автосалоні та прийняття рішення вступити в партію УДАР для бажання змінити становище малого та середнього бізнесу в Борисполі», — говорить Валерій Співак.

Співрозмовник переконаний: «Для того й живемо, щоб змінювати себе і все навколо на краще бік. Тому цієї осені від УДАРу братиму участь у виборах. Партією було прийняте рішення йти на вибори самостійно, хоч надалі наша політична сила готова об’єднуватися і співпрацювати з усіма державницькими політичними силами».

Час настав!

Багато років, очолюючи ринок, Валерій Співак регулярно брав участь у різних організаційних питаннях. Щоразу, як наступав час чергових місцевих виборів, підприємці, з якими він стояв пліч-о-пліч, завжди цікавилися, чому він сам не хоче спробувати сили на виборах. «Мабуть, не час. Та і я не готовий», — завжди відповідав.

Тепер вирішальний час настав! Валерій Співак вірить: виграє той, хто не боїться спробувати щось нове.

«Йду на вибори з метою покращити умови, в яких перебуває сьогодні малий і середній бізнес у Борисполі, – розповів лідер міської організації «УДАР Віталія Кличка». — Багато років я відстоюю інтереси підприємців. На собі відчув, як важко виживати невеликим бізнесменам у нинішні часи. Тому спершу боротимуся за права місцевих підприємців. Пам’ятаю, як ми разом допомагали воїнам АТО, створювали умови для роботи ринку в умовах карантину, щоб і підприємці не постраждали, і бориспільці були задоволені. Невже місцеві підприємці не заслужили гідного ставлення і кращих умов для роботи в рідному місті? Це і буду лобіювати у міській раді», — підсумував Валерій Співак.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031