Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Коли оновлять вул. Головатого у Борисполі


Якою є нині одна з центральних бориспільських вулиць Головатого і якою її бачать у майбутньому місцеві можновладці – у матеріалі «Вістей».

Погана дорога на вулиці Головатого починається за ЗОШ №6 — свого часу міських коштів на оновлення проїжджої й тротуарної частини не вистачило. Тож нерівна дорога, глибокі ями, в яких стоять калюжі, та ґрунтове узбіччя, відсутність розмітки та водовідведення, старі тротуари – такий вигляд вулиці Головатого. На цю всю безгосподарність зверхньо дивиться пафосний монумент князю Володимиру під куполом з позолотою.
На розв’язці біля пам’ятника з одного боку вулиця переходить у вул. Старовокзальну, а з іншого – пролягає до залізничного вокзалу. На одній із гілок — супермаркет «АТБ», де благоустрою як не було, так і немає. Це стосується і місць паркування, і зупинок громадського транспорту.
Авторух насичений, адже на вул. Головатого засилля таунхаусів й інтенсивної забудови кількома висотними ЖК. До того ж цією вулицею водії об’їжджають пробки на вул. Київський Шлях.
Усе аж кричить про те, що вулиці потрібна реконструкція.

За словами першого заступника Бориспільського міського голови Миколи Корнійчука, у перспективі на вул. Головатого влада має амбітні плани.
Пряма мова Корнійчука: «Свого часу було зроблено проекти на реконструкцію міських вулиць Бежівка та Головатого. Кошти 50/50 мали виділятися з обласного та місцевого бюджетів, а тому на розгляд обласного керівництва ці два проекти й були надані. Область вибрала Бежівку – її ремонт уже завершено. Тепер плануємо проект реконструкції вулиці Головатого повторно подати на область, щоб шляхом співфінансування довести її до ладу.
Окрім заміни дорожнього покриття, потрібно в районі розв’язки вулиць Головатого — Карла Маркса — Старовокзальної зробити круговий рух, якісне водовідведення, прокласти тротуари, зробити розмітку, встановити турнікети, обмежувачі руху. Зазначу, що це буде перше перехрестя у місті з круговим рухом. Реконструкція вулиці буде масштабною. Обійдуться роботи приблизно у 30 млн грн».

Ми так живемо і не помічаємо

Паралельні зупинки громадського транспорту на початку вул. Головатого в Борисполі різняться контрасністю в плані форми, кольору й задуму, але їх об’єднує цілковита занедбаність.

Прозора споруда зупинки «Київський Шлях» (поряд РАЦСу) стоїть обідраною, з давно вибитими частинами, з затертими лавочками і брудом усередині...
Навпроти – новіша споруда зупинки «Пенсійний фонд» (у народі – Маяк), але не краща. Підприємці, які працюють у ній з іншого боку, не доглядають за нею, як передбачалося при отриманні дозволу на торгівлю в такому людному місці. Оминають горе-зупинки і комунальники. Всередині зазвичай насмічено, урни переповнені, стіни обклеєні, ще й смердить. Бридко...
Бориспільцям стало звично користуватися зупинками, які перебувають у незадовільному естетичному і санітарному стані. Ми цього варті?

Коли оновлять вул. Головатого у БорисполіКоли оновлять вул. Головатого у БорисполіКоли оновлять вул. Головатого у БорисполіКоли оновлять вул. Головатого у БорисполіКоли оновлять вул. Головатого у Борисполі

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031