Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Зеленський захворів і... ініціював розробку програми «Здорова нація»


Президент Володимир Зеленський ініціював створити програму «Здорова нація», аби сприяти профілактиці і покращенню здоров'я українців. Зокрема щодо тих захворювань та подолання їхніх наслідків, які виявилися внаслідок пандемії, аби люди не залишалися сам на сам зі своїми недугами. 

Передбачається, що у межах програми громадянам будуть надавати інформацію про переваги здорового способу життя, регулярних конкретних фізичних навантажень і тренувань.  Також, як повідомляється, окремо ітиме інформація про «Кошик здоров’я»  –  перелік вітамінів, необхідних для підтримки здорового організму, зміцнення імунітету тощо. За словами глави держави, пандемія показала, що люди, які мають сильний імунітет, регулярно займаються спортом, мають легший перебіг коронавірусної хвороби й одужують швидше. Тому акцент потрібно робити на профілактиці, а не лише на лікуванні. 

Нагадаємо, глава держави сам днями отримав позитивний результат тесту на Covid-19. Наразі він продовжує виконувати свої обов’язки в дистанційному режимі на самоізоляції.

Пряма мова Зеленського, взята із його Facebook-сторінки за 9 листопада: «Немає у світі щасливчиків, для кого б COVID-19 не становив загрози. Попри усі карантинні заходи, я теж отримав + результат. В мене 37,5, а всім бажаю 36,6! Втім, почуваюся добре. Обіцяю ізолюватися і продовжую працювати. Більшість долає COVID-19. І я теж це пройду. Все буде добре!»

Зауважимо, у червні-липні перехворіла на COVID-19 дружина президента Олена Зеленська, а пізніше їхній 7-річний син Кирило також захворів на коронавірус.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031